Anasayfa /  Politika

Kendisini Netanyahu'ya benzeten Akşener'e yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İyi Parti Lideri Meral Akşener'in kendisini İsrail Başbakanı Netanyahu'ya benzetmesiyle ilgili, "Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaştı." ifadesini kullandı.

Abone ol
Abone ol 19 Mayıs 2021 20:58

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gençlerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin konusunun sorulması üzerine, kendisini İsrail Başbakanı Netanyahu'ya benzeten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert tepki gösterdi.


"Haritada yerini bilmeyecek kadar zavallı"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener'in Filistin'in haritada yerini bilmediğini belirterek, "Beni Netanyahu'ya ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan bir siyasetçi var bizde. Netanyahu'yla bir araya gelmiş dahi değilim. Akşener, Filistin'in yerini bilmeyecek kadar zavallı. Utanmadan sıkılmadan beni Netanyahu ile aynı kefeye koyuyorlar. Netanyahu hiçbir zaman bizim dostumuz olmamıştır, olmayacaktır" dedi.

Meral Akşener ne demişti?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Netanyahu'ya benzetmişti.

Yorumlar