Anasayfa /  Güncel

Kendini yüzbaşı olarak tanıtıp dolandıranı gerçek yüzbaşı yakaladı

Muş'ta bir aydır kendisini yüzbaşı olarak tanıtan 23 yaşındaki şahıs, para ödemeden alışveriş yaparak esnafı 600 bin lira dolandırdı. Günü geçmesine rağmen parasını alamayan esnaf durumu yetkililere bildirdi. İhbarı üzerine dolandırıcı adam, görevli yüzbaşı komutasındaki jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.

Abone ol
Abone ol 03 Aralık 2021 00:15

Merkeze bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde oturan K.P. (23), bir ay önce 40 kilometre mesafedeki Yaygın Beldesi'ne giderek, kendisini halka yüzbaşı olarak tanıttı. Vatandaşlara beldeye yeni atandığını belirten K.P., belde esnafından para ödemeden alışveriş yaptı.

ESNAFI 600 BİN TL DOLANDIRDI
Verdikleri malzeme karşısında para alamayan esnaf, günü geçmesine rağmen ödeme yapılmaması üzerine durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Esnafı 600 bin lira dolandırdığı tespit edilen şüphelinin yakalanması için harekete geçen Muş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, K.P.'nin bir iletişim mağazasında telefon hattına yükleme yaptığını belirledi.

 GÖREVLİ YÜZBAŞI KOMUTASINDAKİ JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI
Birçok hırsızlık olayına karıştığı öğrenilen ve kendini yüzbaşı olarak tanıtan K.P., iş yerine baskın yapan İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli yüzbaşı komutasındaki jandarma tarafından yakalandı. Hakkında adli işlem başlatılan K.P.'nin, savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

Etiketler Muş
Yorumlar