Anasayfa /  Foto Galeri

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Kim Milyoner Olmak İster'de çok sert tepki: Gerçekten hayal kırıklığı!

ATV'nin popüler bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster?'' adlı yarışma programında yarışmacı Mahbup Reyhan'a sorulan bir soru ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun tepkisine neden oldu. Kenan İmirzalıoğlu, yarışma da sorulan soru ile ilgili soruya ''Batı toplumunun cahilliğini bir kez daha gözler önüne serdi'' sözleri ile dile getirdi. İşte o soru ve Kenan İmirzalıoğlu'nun tepkisi

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Kim Milyoner Olmak İster'de çok sert tepki: Gerçekten hayal kırıklığı! - Sayfa 1

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Kim Milyoner Olmak İster'de çok sert tepki: Gerçekten hayal kırıklığı!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen ''Kim Milyoner Olmak İster?'' adlı yarışma programında yarışmacı Mahbup Reyhan'a sorulan bir soru ünlü sunucu İmirzalıoğlu'nun tepkisini çekti. Gelenek adı altında yapılan hayvan katliamıyla ilgili soru Batı toplumunun cahilliğini bir kez daha gözler önüne serdi. İmirzalıoğlu, soruda bahsi geçen olayı ''21. yüzyılda hala devam ediyor. Gerçekten hayal kırıklığı'' diyerek eleştirdi.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Kim Milyoner Olmak İster'de çok sert tepki: Gerçekten hayal kırıklığı! - Sayfa 2

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen ''Kim Milyoner Olmak İster'' adlı yarışma programında yarışmacı Mahbup Reyhan'a sorulan bir soru ünlü sunucu İmirzalıoğlu'nun tepkisini çekti. İmirzalıoğlu, soruda bahsi geçen olayı ''21. yüzyılda hala devam ediyor. Gerçekten hayal kırıklığı'' diyerek eleştirdi.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Kim Milyoner Olmak İster'de çok sert tepki: Gerçekten hayal kırıklığı! - Sayfa 3

Yarışmacı Mahbup Reyhan'a ''Eylül 2021'de nerede eski bir geleneği devam ettirmek için 1428 yunus öldürülmüştür?'' şeklinde soru soruldu.

Şıklar arasındaki seçenekler ise şu şekildeydi:

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Kim Milyoner Olmak İster'de çok sert tepki: Gerçekten hayal kırıklığı! - Sayfa 4

A) Danimarka'ya bağlı Faroe Adaları'nda

B) Japonya'ya bağlı Ryukyu Adaları'nda

C) Birleşik Krallık'a bağlı Falkland Adaları'nda

D) ABD'ye bağlı Hawaii Adaları'nda