Anasayfa /  Foto Galeri

Kemerburgaz Kent Orman'da Funda Arar ve Volkan Konak düetleri geceye damga vurdu!

Orkestrası, Karadeniz ritmi ve sahne enerjisiyle herkese keyifli bir akşam yaşatan Volkan Konak konserini binlerce kişi izledi. Konseri izlemeye gelen ünlü sanatçı Funda Arar da Volkan Konak’ın davetiyle sahneye çıktı. Birlikte söylenilen şarkılarla binlerce kişinin horon teptiği konser yıllarca unutulmayacak bir müzik şölenine dönüştü.

Kemerburgaz Kent Orman'da Funda Arar ve Volkan Konak düetleri geceye damga vurdu! - Sayfa 1

Kemerburgaz Kent Orman'da Funda Arar ve Volkan Konak düetleri geceye damga vurdu!

Kemerburgaz Kent Orman'da Funda Arar ve Volkan Konak düetleri geceye damga vurdu! - Sayfa 2

Dünya standartlarında konser ve etkinlik deneyimlerini Kemerburgaz Kent Ormanı’nın kalbinde sanatseverlerle buluşturan YBY Woods, Volkan Konak’ı sevenleriyle buluşturdu. Orkestrası, Karadeniz ritmi ve sahne enerjisiyle herkese keyifli bir akşam yaşatan Volkan Konak konserini binlerce kişi izledi. Konseri izlemeye gelen ünlü sanatçı Funda Arar da Volkan Konak’ın davetiyle sahneye çıktı. Birlikte söylenilen şarkılarla binlerce kişinin horon teptiği konser yıllarca unutulmayacak bir müzik şölenine dönüştü.

Kemerburgaz Kent Orman'da Funda Arar ve Volkan Konak düetleri geceye damga vurdu! - Sayfa 3

Gökyüzünün altında, ormanın içinde sunduğu sanat ve eğlence deneyimleriyle şehir yaşam kültürünün zenginleşmesine odaklanan YBY Woods, “Kuzeyin Oğlu” Volkan Konak’ı ağırladı. İstanbul’un en büyük sahnesinde sevenleriyle buluşan Volkan Konak konserini binlerce kişi izledi.

Kemerburgaz Kent Orman'da Funda Arar ve Volkan Konak düetleri geceye damga vurdu! - Sayfa 4

Funda Arar ve Volkan Konak düetleri geceye damga vurdu

Kemerburgaz Kent Ormanı’nın eşsiz yaz havasında gerçekleşen konseri izleyenler arasında ünlü sanatçı Funda Arar da yer aldı. Orkestrası ve enerjisiyle izleyenlere aralıksız müzik ziyafeti yaşatan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, YBY Woods sahnesinde Göklerde Kartal Gibiydim, Aleni Aleni, Nesine Yar Nesine, Dostum Dostum gibi beğenilen şarkıları seslendirdi.