Anasayfa /  Spor

Kasımpaşa - Trabzonspor maç sonucu özet ve golleri izle

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti ve zirve takibini sürdürdü. Bordo mavili ekibe galibiyeti getiren golleri Djaniny Tavares ile Anastasios Bakasetas kaydetti. Kasımpaşa'nın tek sayısı ise Yusuf Erdoğan'dan geldi.

Abone ol
Abone ol 04 Mart 2021 15:46

Spor Toto Süper Lig 28. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 2-1'lik skorla Trabzonspor oldu.

Bordo mavili ekibe galibiyeti getiren golleri 24. dakikada Djaniny Tavares ile 73. dakikada Anastasios Bakasetas kaydetti. Ev sahibi takımın tek sayısı ise 39. dakikada penaltıdan Yusuf Erdoğan'dan geldi.

Kasımpaşa - Trabzonspor maç sonucu özet ve golleri izle - TIKLA

Alınan bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 51'e yükselti ve dördüncü basamaktaki yerini koruyarak zirve takibini sürdürdü. Kasımpaşa ise 29 puanla 14. sırada kaldı ve düşme hattından yalnızca 3 puan uzakta.

Ligde önümüzdeki hafta Trabzonspor sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak. Kasımpaşa ise Antalyaspor deplasmanına konuk olacak.

Yorumlar