Anasayfa /  Spor

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı canlı izle

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Futbol severler internet üzerinden Kasımpaşa Fenerbahçe maçı canlı izle aramaları yapıyor. İşte selçuksports ve justin tv imkanları ile Kasımpaşa Fenerbahçe şifresiz HD izle seçeneği.

Abone ol
Abone ol 08 Ekim 2023 18:35

Futbol severler heyecanla Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa - Fenerbahçe maçını izle sorgulamaları yapıyor. beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak olan maçı şifresiz HD şekilde izlemek isteyen taraftarlar Kasımpaşa Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle selçukspor ve Justin TV aramaları yapıyor. İşte Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı canlı izleme seçeneği.

Trendyol Süper Lig'de heyecan dorukta! Bu hafta, Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Maçın tüm detayları futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor ve arama motorlarında yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Kasımpaşa - Fenerbahçe mücadelesi ne zaman oynanacak, saati kaçta ve hangi kanalda canlı olarak izlenebilecek?

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı canlı izle - TIKLA

41. randevu

Kasımpaşa ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 40 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 32 kez sahadan galip ayrılırken, mavi-beyazlılar ise 4 kez kazandı. 4 karşılaşma ise berabere sona erdi. Rekabette Fenerbahçe rakip filelere 102 gol atarken, Kasımpaşa da 37 kez gol sevinci yaşadı. İki takım arasında geçen sezon ligde oynanan maçlarda Fenerbahçe, deplasmanda 6-0, evinde ise 5-1'lik skorla kazandı. Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya karşı oynadığı son 6 lig maçından galibiyetle ayrıldı. 

15 maçlık galibiyet serisi

Fenerbahçe bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig'de oynadığı 15 maçta da sahadan galibiyetle ayrıldı. UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde 6 müsabakaya çıkan Kanarya, 2 kez de gruplarda mücadele etti. Süper Lig'de de 7 maç oynayan İsmail Kartal'ın öğrencileri bu süreçte oynadığı tüm karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük sağlayarak 15 maçlık galibiyet serisi elde etti.

Deplasman karnesi

Fenerbahçe'nin dış sahadaki maçlarda savunma performansı dikkat çekiyor. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda 3 müsabakaya çıktı. Samsunspor (0-2), MKE Ankaragücü (0-1) ve Alanyaspor (0-1) ile karşılaşan Fenerbahçe, 3 maçı da kazanırken rakiplerine gol şansı tanımadı. Avrupa Konferans Ligi'nde dış sahada 4 mücadeleye çıkan Kanarya, kalesinde sadece 1 gol gördü.  

Yorumlar