Anasayfa /  Foto Galeri

Kasım ayında Netflix'de neler izlesek acaba diye araştırıyorsanız bu yapımları es geçmeyin...

Kasım ayında Netflix'de neler izlesek acaba diye araştırıyorsanız bu yapımları es geçmeyin... İşten eve geldiğinizde ya da hafta sonu ayaklarınızı uzatıp keyif yapmak istediğinizde aklınıza ne izleyeceğiniz gelmiyorsa bu yapımlara bakmanızı öneririz. Dünyaca ünlü dijital platform Netflix, Kasım ayına bomba gibi başladı... İşte sizler için önereceğimiz dizi ve filmler...

Kasım ayında Netflix'de neler izlesek acaba diye araştırıyorsanız bu yapımları es geçmeyin... - Sayfa 1

Kulüp

5 Kasım 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmen koltuğuna Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan ikilisinin oturduğu, senaryosunu Aysin Akbulut, Rana Denizer ve Necati Şahin üçlüsünün kaleme aldığı, dram türündeki dizi; 1950'lerin kozmopolit İstanbul'unda bir annenin, sorunlu geçmişi yüzünden yetiştiremediği asi kızıyla yeniden bağ kurmak için bir gece kulübünde çalışmasını konu ediniyor. 

Kasım ayında Netflix'de neler izlesek acaba diye araştırıyorsanız bu yapımları es geçmeyin... - Sayfa 2

Beni Çok Sev

19 Kasım 2021 tarihinde Netflix'te  yayınlanması planlanan, Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği, başrollerinde Sarp Akkaya ve Songül Öden'in paylaştığı Türk yapımı dram filmi; Bir mahkûmun, kızıyla yeniden görüşüp kendini affettirmek için bir gardiyan eşliğinde memleketine gitmesini, ancak öğrendiği trajik gerçeğin bu seyahati mahvettiğini konu alıyor. 

Kasım ayında Netflix'de neler izlesek acaba diye araştırıyorsanız bu yapımları es geçmeyin... - Sayfa 3

Red Notice

5 Kasım 2021 tarihinde yayımlanan , Rawson Marshall Thurber tarafından yazılan ve yönetilen bir Amerikan aksiyon komedi filmidir; Dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızı ve onun peşindeki FBI profil uzmanı, daima bir adım önde olan kurnaz bir soyguncuyu yakalamak için gönülsüzce suç ortağı olur.

Kasım ayında Netflix'de neler izlesek acaba diye araştırıyorsanız bu yapımları es geçmeyin... - Sayfa 4

tick, tick... Boom! 

12 Kasım 2021  tarihinde yayımlanacak olan Jonathan Larson'ın aynı adlı yarı otobiyografik müzikalinden uyarlanan, Steven Levenson'ın senaryosuyla, Lin-Manuel Miranda'nın yönettiği, ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olan bir Amerikan müzikal drama filmidir; Gelecek vadeden bir müzikal bestecisi, 20'li yaşları geride bırakmak üzereyken aşk, arkadaşlık ve çok geç olmadan büyük bir eser yaratmanın baskısıyla boğuşur.