Anasayfa /  Foto Galeri

Kardeşlerim'de Oğulcan’ın öfkesi felaketle sonuçlandı!

Yapımcılığını NGM’nin üstlendiği atv’nin sevilen dizisi "Kardeşlerim"de dün akşam yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Dizi, yeni bölümünde de hem ekranlarda hem de sosyal medyadaki başarısını sürdürmeye devam etti. Yeni bölümde Kardeşlerim'de Oğulcan’ın öfkesi felaketle sonuçlandı! Kardeşlerim 123. Bölümde neler yaşandı? 

Kardeşlerim'de Oğulcan’ın öfkesi felaketle sonuçlandı! - Sayfa 1

Yapımcılığını NGM’nin üstlendiği atv’nin sevilen dizisi "Kardeşlerim"de dün akşam yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Dizi, yeni bölümünde de hem ekranlarda hem de sosyal medyadaki başarısını sürdürmeye devam etti. Yeni bölümde Kardeşlerim'de Oğulcan’ın öfkesi felaketle sonuçlandı!

Kardeşlerim'de Oğulcan’ın öfkesi felaketle sonuçlandı! - Sayfa 2

Kardeşlerim 123. Bölümde neler yaşandı? 

BERK BABASININ GERÇEK YÜZÜNÜ ÖĞRENDİ!

Cansu, itiraf mektubu ile Akif'e şantaj yapar. Akif ise mektubu elinden alarak ağzına atıp yutar. Bu durum Cansu'yu bile şoka sokar.

Kardeşlerim'de Oğulcan’ın öfkesi felaketle sonuçlandı! - Sayfa 3

Ayla ile Akif, Gökhan'ın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için plan yaparlar. Ama bu yolun işlemesi için Ayla'nın Gökhan'ın onu tehdit ettiği kozu ortadan kaldırması gerekmektedir. Bu yüzden Elif'e her şeyi itiraf eder. 

Kardeşlerim'de Oğulcan’ın öfkesi felaketle sonuçlandı! - Sayfa 4

Süsen ve Ömer'in evlilik kararı bomba gibi düşer. Süsen annesi ile kavga ederler. Ömerlerde kalır. Kızlar el birliği ile onu nikaha hazırlarlar.