Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kardeşlerim dizisinde sok gelişme Kadir öldümü! 'Başınız sağ olsun çocuklar''

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim, dört kardeşin duygusal hayat mücadelesi ile izleyiciyi ekranlara kitlemeye devam ediyor. Kardeşlerim 28.Bölüm ATV'de yayınlandıktan sonra Kardeşlerim 29.Bölüm fragmanı da yayınlandı. Kardeşlerim gelecek hafta fragmanındaki ayrıntılar isleyenleri şok etti. Kardeşlerim 29.Bölüm Fragmanı izle.

Abone ol
Abone ol 14 Kasım 2021 00:54

Kardeşlerim dizisinde sok gelişme Kadir öldümü! ''Başınız sağ olsun çocuklar''

Kardeşlerim 28.Bölüm ATV'de yayınlandıktan sonra Kardeşlerim 29.Bölüm fragmanı ''Başınız sağ olsun çocuklar'' başlığı ile yayınlandı. Fragmanda ortaya çıkan ayrıntılarda Kadir kaza geçiriyor ve dizide biri hayatını kaybediyor. Üç kardeşin göz yaşlarına boğulduğu fragmanda 'Başınız sağ olsun çocuklar'' sözleri dizide Kadir ( Celil Nalçakan) öldüğünü düşündürüyor. 

Peki Celil Nalçakan Kardeşlerim dizisinde ayrılacak mı?

Kardeşlerim dizisinde Kadir ( Celil Nalçakan) öldümü. Tüm bu ayrıntıların cevabı Kardeşlerim 29.Bölümde ortaya çıkacak

ARDEŞLERİM SON BÖLÜMDE NELR OLDU?

Güneşin sözü var bize, bir gün bizim için doğacak.

Kaan kostümlü baloda başına gelen kötü sürprizle zor bir duruma düşerken, Nebahat de yaşadığı şokun etkisiyle çılgına döner. Kostüm balosunda yaşananlar çocukların okuldaki yeni gündemini oluştururken, Akif Nebahat'i sakinleştirmenin yollarını aramaktadır. Aybike ve Şengül cephesinde, Berk'le ilişkilerini ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanırken, Kadir ve Emel de beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar. Babasından umduğu desteği alamayan Kaan'ın eline Akif'e darbe vurabilecek çok büyük bir fırsat geçer.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM İZLE

 

Yorumlar