Anasayfa /  Dünya

Karantinaya alınan Vuhan'da kan donduran görüntü! izle

Şu ana kadar 213 kişinin ölümüne neden olan ölümcül koronavirüsün ortaya çıktığı Vuhan'dan vahim görüntüler gelmeye devam ediyor. Ölümcül virüs nedeniyle karantina altına alınan 11 milyonluk şehir Vuhan'da sokakta yüz maskesi takan bir adam ölü bulundu.

Abone ol
Abone ol 31 Ocak 2020 18:25

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede birçok ülkeye yayılan koronavirüsünün sıfır noktası Vuhan'dan korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Çin'den yapılan açıklamaya göre, koronavirüsünde 9 bin 809 hasta, 213 ölü var.

Çin'de sadece tehlikeli madde davalarına bakan polis ekipleri dün virüs salgınının sıfır noktası olan Vuhan'da kaldırımda ölü bulunan bir adamın cesedinin etrafında toplandı.



SOKAKTA ÖLÜ BULUNDU
Hürriyet'in haberine göre, koronavirüsü krizinin tam ortasında karantina altında olan 11 milyonluk şehir Vuhan'da sokakta yüz maskesi takan bir adam ölü bulundu.

Vuhan'da sokakta ölü bulunan adamın koronavirüsünden yaşamını yitirdiği düşünülüyor, polis ekipleri ve sağlık personelinin görüntüleri şehirdeki korkuyu daha da artırıyor.


Çin'deki koronavirüsünden ölenlerin sayısı 213'e yükseldi. Dün Dünya Sağlık Örgütü virüs ile ilgili küresel acil durum ilan etti ve ABD vatandaşlarına Çin'den uzak durmaları gerektiğini duyurdu.

Salgının merkezi olan Vuhan'da koronavirüsünün yasa dışı hayvan satışı yapılan bir pazardan insanlara bulaştığı düşünülüyor.

Geçen yılın sonlarında ortaya çıkan virüs, Çin'de milyonlarca insanı etkiledi ve Vuhan bu alarm durumundan en çok yara alan şehir oldu.

CESEDİ ÖZEL BİR ARACA YÜKLEDİLER
Koruyucu kıyafetli sağlık ekipleri, ölü bulunan şahsın üzerini mavi bir battaniye ile örttü. Polis ise bu sahneyi gizlemek için süpermarket kolileri kullandı.

Görevliler sokağı dezenfekte etmeden önce, cesedi sarı bir torbaya koydu ve özel bir araca yükledi. Olayı inceleyen adli tıp uzmanlarından oluşan ekip kıyafetlerini çıkardıktan sonra vücutlarını dezenfektan ile temizledi. Ekipler olayla ilgili hiçbir bilgi paylaşmadı.

Yorumlar