Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kamuya KPSS'siz Koruma Memuru ve Şoför Alımı Yapılacak

TÜBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsü Ve Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü, Devlet Personel Başkanlığı'nın web sayfası üzerinden bir duyuru yayımladı.

Abone ol
Abone ol 31 Mayıs 2019 22:22

TÜBİTAK yayımladığı ilanında Kocaeli'nce bulunan kurum bünyesine memur statüsünde Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanda alımların en az önlisas mezunları arasından olacağı bilgisi verildi.

Koruma Memuru alımı için 4 personel istihdamı yapacağını ilan eden TÜBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsü Ve Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü, alımlarda dikkat edilecek özel şartları detayları ile kamuoyu ile paylaştı.

Özel Başvuru Koşulları

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak. 4) Mesai saatleri dışında çalışma engeli bulunmamak. Tercihen 1 sene Özel Güvenlik olarak çalışmış olmak (Belgelendirmesi istenecektir)

Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Kartı sahibi olmak (Belgelendirmesi istenecektir). Kamera sistemleri izleme/kullanma konusunda tecrübeli olmak. Vardiyalı olarak çalışmasına engel bir durumu bulunmamak. 18 yaşını tamamlamış olmak.

İletişim becerisi gelişmiş olmak ve kendini ifade yeteneği bulunmak. Birimde ihtiyaç duyulan diğer idari hizmetlerin yerine getirilmesinde görev almak. Askerlik ile herhangi bir ilişiği bulunmamak.

TÜBİTAK ŞOFÖR ALIM İLANI

TÜBİTAK tarafından ilan edilen bir diğer açık kadro ise Şoför kadrosu oldu. Bu pozisyon için 1 personel alımı yapacak olan kurum bu alımlarda istihdam edilecek personeli Ankara'da bulunan kurum biriminde görevlendirilecek.

En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği memur alım ilanında yer alan diğer özel koşullar ise şunlar;

Özel Başvuru Koşulları

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak. Alanında en az 5 sene mesleki tecrübe sahibi olmak ve istenilen deneyime sahip olduğunu çalışılan işyerleri ile SGK'dan alınacak belgeyle ibraz etmek. B sınıfı ehliyet sahibi olmak. SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

TÜBİTAK personel alım ilanına başvuru yapacak adayların başvurularını 14 Haziran tarihine kadar İŞKUR üzerinden yapacakları bilgisini verdi.

İlan metni için TIKLAYIN


Yorumlar