Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kamu Personeli Alımları Özel İdare ve SYDV Yapıyor

KPSS' siz Kamu personeli alımları ve ilanları yayınlandı. Alımı SYDV ve İl Özel İdare Müdürlüğü en az ilkokul mezunu adaylar arasından yapıyor. 

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2019 17:59

Kızılören Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ( Afyonkarahisar ) 4 kişi Bayan adayların başvuru yapabileceği işçi alımı yapılmaktadır. 

Başvuru yapacak olan adayların en az ilköğretim mezunu olması şartı vardır. SYDV Personel alımı kura ile yapılacaktır. Personel alımı için adayların şahsen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına 1 Şubat 2019 Tarihine kadar başvuru yapılması gerekiyor.

İŞKUR resmi ilanlarıyla Isparta İl Özel İdaresi Personel Hizmetleri Ltd. Şti. bünyesine en az ilkokul mezunu 1 kişi, Isparta Uluborlu Belediyesi Personel Ltd. Şti. bünyesine en az okuryazar 15 kişi kurum dışı kamu işçi alımları yapılacak.

Isparta Uluborlu Belediyesi Personel Ltd. Şti. bünyesine alınacak olan okuryazar personel alımı için adayların aşağıdaki nitelikleri taşıması gerekmektedir.

18 yaşını tamamlamış olmak, affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan anayasal düzene ve düzenin işleyişine karşı işlenen suçlardan mahkum olmamak, emekliliğe hak kazanmamış olmak, en az 1 aydır Uluborlu ilçesi sınırları içinde ikamet ettiğine dair belge, en az okur yazar oldğuna dair belgesi olması gerekmektedir.

İlgilenen adayların başvurularını 30 Ocak 2019 ile 06 Şubat 2019 tarihleri arasında Uluborlu Belediyesi Personel Hizmetleri Pazar Mahallesi Ilgaz Cad. No:3A/Z01 Uluborlu adresine yapmaları gerekmektedir.

Isparta İl Özel İdaresi bünyesine yapılacak olan en az ilkokul mezunu personel alımı için adayların aşağıdaki şartları sağlaması gerekmektedir.

En az ilköğretim okulu mezunu olması, erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmaması, 45 yaşından büyük olmaması, Isparta ilinde ikamet ediyor olmak, Milli Eğitim Bakanlığınca verilmiş olan hijyen eğitimi kursunu bitirmiş olması gerekmektedir. Alınacak kişi vali konağında temizlik personeli olarak çalıştırılacaktır.

İlgilenen adayların başvurularını şahsen İl Özel İdaresi Personel Hizmetleri Sanayi Mah. 104. Cadde No: 59 Isparta adresine 29 Ocak 2019 ile 06 Şubat 2019 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir.

Özel İdare 1 kişi ilanını incelemek için tıklayınız

En az okuryazar personel alımı 15 kişi ilanını incelemek için tıklayınız

Kızılören Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ilan metni için tıklayınız


Yorumlar