Anasayfa /  Yerel

Kahramanmaraş'ın Robin Hood'u yine ortaya çıktı !

Kahramanmaraş'ta hayırsever iş insanı, arife günü 30 küçükbaş hayvan kestirerek maddi durumu iyi olmayan ailelere dağıttı. Her yıl Kurban Bayramı öncesi yardım yapan iş insanı, isminin açıklanmasını istemiyor.

Abone ol
Abone ol 31 Temmuz 2020 14:24

Kahramanmaraş'ta isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever iş insanı, her yıl Kurban Bayramı'ndan bir gün önce yaptığı et yardımını bu yıl da yaptı. 30 küçükbaş hayvan kestiren iş insanı, her birini 4 eşit parçaya böldürüp 120 aileye dağıttı.

POLİSLER DAĞITTI
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen yardımda etler maddi durumu iyi olmayan ailelere ulaştırıldı. Yardım yapılan ailelerin sağlık sorunları nedeniyle çalışamayan, yaşlı, kimsesiz, eşinden ayrı çocuklarıyla yaşayan, torunlarına bakan gibi ihtiyaç sahiplerinden oluştuğu ve polisler tarafından tespit edildiği belirtildi.

ŞEHİT AİLELERİNİ DE UNUTMUYOR
Hayırsever iş insanı, Kuran Bayramı'nda şehit ailelerini de unutmuyor. Kestirip dağıttığı 30 küçükbaş hayvanın dışında 2 şehit ailesine ve 5 maddi durumu iyi olmayan aileye küçükbaş hayvan gönderen iş insanı bunu her yıl yapıyor, ancak yardımı alan kişiler tanımıyor.

Yorumlar