Anasayfa /  Güncel

Kafa Kafaya Çarpıştılar! Bu Kaza Devamlı Oluyor

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki araç kafa kafaya çarpıştı çarpışmanın etkisiyle meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Abone ol
Abone ol 06 Ekim 2018 13:02

Kaza saat 00.30 da İzmit Miralay Mümtaz Caddesi üzerinde yaşandı. Umuttepe'den İzmit istikametine gitmekte olan Onur Kami idaresindeki 33 R 6221 plakalı araç ile karşı yönden gelen sürücüsü belirlenemeyen 78 BM 350 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle iki araçta bulunan Onur Kami ve aynı araçtaki Mustafa Sivri ile diğer araçtaki Çağrı Deniz ve Enes Sinci adlı 4 kişi yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Yardım ekipleri gönderildi. Kısa zamanda olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkıştıkları yerden çıkarılan yarılar sağlık ekiplerine teslim edildi. Bu esnada olay yerine gelen yaralı yakınları sinir krizi geçirdi.

Ambulansa alınan yaralılar çevre hastanelere gönderilirken, kaza olan cadde üzerinde yaşayan vatandaşlar, benzer kazalar sebebiyle ilgili yerlere önlem alınması için defalarca müracaat ettiklerini olumlu bir dönüş alamadıklarını söyledi.


Yorumlar