Anasayfa /  Foto Galeri

Kadir Geceniz Mübarek Olsun! Anlamlı resimli dualı Kadir Gecesi mesajları!

Bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi idrak edilecek. İslam alemi Kadir Gecesi'ni ibadetlerle geçirirken bu akşam itibarıyla 'Kadir Gecesi mesajları ve sözleri' aratılmaya başlanacak ve eşe, dosta, akrabaya iyi dileklerde bulunmak için En güzel, uzun-kısa, resimli Kadir Gecesi mesajları atılacak. Biz de bu özel günü sevdiklerinizle paylaşmanız adına en güzel Kadir Gecesi mesajlarını haberimizde derledik.

Kadir Geceniz Mübarek Olsun! Anlamlı resimli dualı Kadir Gecesi mesajları! - Sayfa 1

Maneviyatın ve bereketin ayı olan Ramazan'ı geride bırakmak üzereyiz. Bu Mübarek ayın en önemli gecesi kuşkusuz ki Kadir Gecesi... İslam aleminin 1000 aydan daha hayırlı kabul ettiği bu güne ramak kala 'En güzel Kadir Gecesi mesajları' sıklıkla araştırılıyor. İşte En güzel, uzun-kısa, resimli Kadir Gecesi mesajları...

Kadir Geceniz Mübarek Olsun! Anlamlı resimli dualı Kadir Gecesi mesajları! - Sayfa 2

KADİR GECESİ MESAJLARI YENİ 2020

Kadir Gecesi bütün bir insanlığın hidayetine, ümmetin vahdetine, bizlerin kardeşliğine vesile olsun inşallah. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Kadir Geceniz Mübarek Olsun! Anlamlı resimli dualı Kadir Gecesi mesajları! - Sayfa 3

Allahım bizleri rahmetinin o engin lütfuyla  bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sıratı müstakimden ayırma. Hayırlı kandiller. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Kadir Geceniz Mübarek Olsun! Anlamlı resimli dualı Kadir Gecesi mesajları! - Sayfa 4

Rabbim bu gecenin hürmetine Affettiği Kullarından eylesin Cümlemizi (amin) Hayırlı Kandiller. Kadir Geceniz mübarek olsun.