Anasayfa /  Güncel

Kaçak göçmenlerin cesedi Kardak kayalıklarında bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Kardak kayalıklarının yakınlarında 2 kaçak göçmene ait ceset bulundu. Kardak kayalıklarının 5 mil kuzeyinde bindikleri bot alabora olan bir grup kaçak göçmen yardım talebinde bulundu.

Abone ol
Abone ol 04 Kasım 2017 20:08

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Kardak kayalıklarının yakınlarında 2 kaçak göçmene ait ceset bulundu. Kardak kayalıklarının 5 mil kuzeyinde bindikleri bot alabora olan bir grup kaçak göçmen yardım talebinde bulundu.Bölgeye ulaşan botlardan tarafından bulunan bir diğer cesetle birlikte iki kaçak göçmenin cansız bedeni denizden alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kardak kayalıklarının 5 mil kuzeyinde bindikleri bot alabora olan bir grup kaçak göçmen yardım talebinde bulundu. Görevlendirilen Sahil Güvenliğe ait 4 bot, 1 uçak ve 1 helikopterle arama kurtarma faaliyetine başlandı. Arama kurtarma faaliyetleri kapsamında Kardak kayalıklarının güneybatısında 1 düzensiz göçmenin cesedi helikopter tarafından tespit edildi. Bölgeye ulaşan botlardan tarafından bulunan bir diğer cesetle birlikte iki kaçak göçmenin cansız bedeni denizden alındı.


Yorumlar