Anasayfa /  Medya

Kâbus gibi bir hikaye! Karısının önünde baldızına, öz çocuklarına ve yeğenine tecavüz etmiş!

Türk televizyon tarihinin en korkunç hikâyesini Müge Anlı aydınlatmak üzere... Çevresindeki tüm kadınlara ve çocuklara işkence yaparak tecavüz ettiği iddia edilen Tuncer Ustael, cinayete azmettirmekten fuhşa, gasptan adam kaçırmaya kadar onlarca iğrenç suçla da itham ediliyor. İşte akılalmaz detayların olduğu kâbus gibi bir hikâye... canlı yayınında Palu ailesinin eski kiracısı Fırat Bey'in anlattıkları herkesi şok etti! 4 Ocak Müge Anlı canlı yayınında Palu ailesinin eski kiracısı Fırat Atılım Kaştaş tüyler ürperten açıklamalarda bulundu. 4 Ocak Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, birbirini suçlayan taraflar karşı karşıya geldi. Meryem Tahnal'ın cesedinin bulunması için polis ekipleri tarafından başlatılan kazı çalışmaları devam ederken Müge Anlı canlı yayında İsa Bey hakkında şok eden gerçeği ortaya çıkarttı. Ancak annesi Havva Hanım ısrarla oğlunu savunmaya devam etti. Bu sırada Müge Anlı ekibiyle görüşen Palu ailesinin eski kiracısının açıklamaları, aslında her şeyi ortaya çıkartır nitelikteydi. İşte 4 Ocak Müge Anlı canlı yayınında yaşananlar...

Abone ol
Abone ol 04 Ocak 2019 20:33

4 Ocak Müge Anlı canlı yayınında Tuncer Ustael ile İsa Palu hakkında ortaya atılan iddialar tüyler ürpertti.

Atv'nin başarılı programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, polis ekipleri Meryem Tahnal'ın cesedine ulaşabilmek için başlattığı kazı çalışmalarına devam ederken, Müge Anlı ve ekbi canlı yayında olayı aydınlatmaya devam etti.

Müge Anlı'da bugün, 2008'den bu yana kayıp olan Meryem Tahnal'ın cesedine ulaşılmak için hem polis ekipleri hem de Müge Anlı ekibi seferber oldu.

Dün Müge Anlı canlı yayınında Meryem Tahnal'ın eniştesi Tuncer Ustael'in Meryem Hanım'ın gömüldüğü yeri göstermesi üzerine Kocaeli Emniyeti harekete geçti, kadavra köpkelerle arama yapıldı ve kazı çalışmalarına başlandı.

Kazıların yapıldığı bölgede oturan bir izleyici Müge Anlı ekibine giderek, ayva ağacının altında bir mezar olduğunu belirtmişti. Polis ekipleri bugün, Müge Anlı izleyicisinin gösterdiği mezar yerini kazmaya başladılar...





"TUNCER BİZE MERYEM'İ NASIL ÖLDÜRDÜĞÜNÜ ANLATTI"

Bu sırada Tuncer Ustael'in cezaevinden bir arkadaşı Müge Anlı canlı yayınına bağlanıp, "Tuncer cezaevinde bize Meryem'i nasıl öldürdüğünü anlattı" dedi.

İSA PALU ANNESİ HAVVA PALU HAKKINDA ÇİRKİN İDDİALARDA BULUNDU

Hemen akabinde Müge Anlı'nın eline İsa Palu'nun cezaevinde valiye yazdığı mektup gönderildi. Ancak İsa'nın annesi Havva Palu bu mektubun canlı yayında okunmaması için ısrar etti. Müge Anlı Havva Palu'nun bu isteğini kabul etti ve mektubu Havva Palu'ya verdi.

İsa Palu, cezaevindeyken annesini suçladığı mektubu kendisinin yazmadığını Tuncer Ustael'in yazdığını iddia etti.

Tuncer Ustael bu iddialar üzerine, "İsa söyledi ben yazdım." dedi. Ancak İsa ve Havva Palu bu konuda aynı fikirde değildi.

Palu ailesinin eski kiracısı Fırat Bey konuyla ilgili Müge Anlı ekibine açıklamada bulundu,





PALU AİLESİNİN ESKİ KİRACISINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR

Palu ailesinin eski kiracısı Fırat Atılım Kaştaş, "Her şey enişteleri Tuncer'in eve gelmesiyle başladı. Bi gün ses geldi yanlarına çıktı. Tuncer ile kayınçosu İsa vardı evde. İsa'nın gözleri dönmüş haldeydi, siyah perdesi yoktu."

"Ev korku evi gibiydi, duvarları yıkmışlardı. Her yerde domuz yağı ve sirke vardı. Duvarların üzerinde surat resmi ve Arapça yazılar vardı. Bir 20 - 25 gün ortadan kayboldular. Sonra geri geldi ve bana üç harfliler olduğu için evi satacağını söyledi. "

"Bu sırada Meryem hurda bir ev var, o evin yanındaki incir ağacına kırmızı bir iple bağlıydı. Ben Meryem'in neden bağlı olduğunu sordum, Tuncer bana Meryem'in çok büyük suç işlediğini bu yüzden bağlı olduğunu söyledi. Ben de ipi çözmesini söyledim, çözmezlerse polise gideceğimi söyledim. İpi çözdü ama Meryem bitkin haldeydi, yüzünde morluklar vardı. Tuncer Meryem'i arabaya bindirirken bir tokat daha attı. "

"Yatsı namazından sonra Tuncer benim eve geldi. Kendilerine ait balta, kürek ve kazma vardı, onları istedi benden. Aradan bir iki gün geçti Tuncer baltayı, küreği, kazmayı yıkanmış halde geri getirdi. Birkaç gün sonra da polisler geldi evime, Meryem'in kaybolduğunu söyledi."

"Meryem'in ve kızının kaybolduğunu öğrenince gittim Tuncer'e sordum. O da bana kaybettiğini söyledi. "

"Para konusuna gelince de, evinde bir torba dolusu para verdı. Aacba kendisi korkutmak için dağıtmış olmasın! Çünkü ben orada o kadar oturdum, ne para veren oldu ne bir şey veren oldu." dedi.

Palu ailesi hakkında ortaya atılan iddiaya mahalle sakinleri karşı çıktı.

Mahalle sakinleri, Palu ailesinin kimseye para vermediklerini ve kimseyi tehdit etmediklerini anlattı.

Palu ailesinin eski kiracısı Fırat Bey'in anlattıkları, 2018 ylında Meryem kaybolduktan sonra 2011 yılında Havva Palu'nun verdiği ifadeyle benzer nitelikte.








Yorumlar