Anasayfa /  Spor /  Futbol

Juventus Real Madrid Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, hangi kanalda izlenecek?

Şampiyonlar Ligi'nde final zamanı. Juventus Real Madrid Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, hangi kanalda izlenecek? Şifresiz olarak ekrana gelecek olan Juventus Real Madrid finali için geri sayım başladı. Devler Ligi'nde kupa sahibini buluyor. Juventus Real Madrid Şampiyonlar ligi finali için merak edilenler haberimizde.

Abone ol
Abone ol 01 Haziran 2017 10:34

Şampiyonlar Ligi'nde final zamanı. Juventus Real Madrid Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, hangi kanalda izlenecek? Şifresiz olarak ekrana gelecek olan Juventus Real Madrid finali için geri sayım başladı. Devler Ligi'nde kupa sahibini buluyor. Juventus Real Madrid Şampiyonlar ligi finali için merak edilenler haberimizde.





Juventus Real Madrid Şampiyonlar Ligi finali şifresiz olarak ekrana gelecek. TRT 1'de canlı olarak izlenecek olan Juventus Real Madrid Finali saat 21.30'da başlayacak. Futbolseverlerin ekran karşısında nefesleri tutacağı Juventus Real Madrid finali için tüm gelişmeleri trhaberler.com farkıyla takip edebilirsiniz.



Şampiyonlar Ligi Final Juventus-Real Madrid



Şampiyonlar Ligi'nde Final zamanı! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile Real Madrid şampiyonluk için sahaya çıkıyor, bu mücadele TRT1'den canlı yayınla ekrana geliyor. Şampiyonlar Ligi Final Juventus-Real Madrid maçı Cumartesi günü saat 21.45'ten itibaren canlı yayınla TRT1 ekranlarında! 

Yayin Tarihi: Cumartesi - 21.45



Real Madrid yeni bir tarih yazma peşinde



UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 Haziran'da Juventus'a karşı final maçına çıkacak Real Madrid, art arda iki kez bu kupayı kazanan ilk takım olarak tarihe geçmek istiyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Zidane: Çok ilginç bir final olacak

"Real Madrid Spor Şehri" adlı tesislerinde medya günü organize eden Real Madrid'de teknik heyetten futbolculara kadar herkes, final maçına motive olduklarını ve kazanarak tarihe geçmeyi düşündüklerini söyledi. Kalabalık bir basın grubunun karşısına çıkan Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, "Sezon boyunca büyük bir profesyonellikle her şeyimizi verdik. Şimdi yeni bir final oynayacağız ve kazanmak için her şeyi yapmaya çalışacağız." dedi.

Finalin, Şampiyonlar Ligi'nin en çok gol atan takımı Real Madrid (32) ile en az gol yiyen takımı Juventus (3) arasında oynanacak olmasının şu aşamada hiçbir anlam ifade etmediğini aktaran Zidane, "Bu, bir final ve hiçbir istatistik buna etki etmez. Avrupa'nın en iyi iki takımı olduğumuzu düşünüyorum. Bu yüzden final oynayacağız. Onlar da biz de lig şampiyonu olduk ve layıkıyla bu kupada finale çıktık. Çok ilginç bir final olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Cristiano Ronaldo iddialı

Bu arada kulübün resmi televizyonuna konuşan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ise "Çok fazla alçak gönüllülük iyi değil. Kendi karakterimizi göstermeliyiz. Biz onlardan daha iyiyiz ama bunu göstermeliyiz, çünkü onlar da iyi bir takım." şeklinde iddialı konuştu.

Takım olarak çok iyi bir dönem geçirdiklerini ve bunun fırsatını değerlendirmeleri gerektiğini vurgulayan Ronaldo, "Lig şampiyonu olmak bizi rahatlattı. Şimdi art arda ikinci kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak tarih yazmak istiyoruz." açıklamasında bulundu. Portekizli futbolcu, son yıllara oranla bu sezon sonunda kendisini fiziksel olarak çok daha iyi ve hazır hissettiğini de kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'ni 11 kez ile en çok kazanan takım konumundaki Real Madrid, bu sezon turnuvada 32 gol atıp kalesinde 17 gole engel olamadı. İtalyan takımı Juventus ise 21 gol atıp 39 yaşındaki Gianluigi Buffon'un koruduğu kalede sadece 3 gol gördü. 



Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak takımlar belirlendi

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş ve Serie A'da ikinci sırayı alan Roma ile birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında doğrudan yer alacak 22 takım belli oldu.



Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı da kazandı.

Beşiktaş'ın yanı sıra Roma'nın da İtalya Birinci Futbol Ligi'ni (Serie A) ikinci sırada tamamlayarak direkt katılma hakkı elde ettiği Şampiyonlar Ligi gruplarında doğrudan yer alacak 22 takım belirlendi.

Siyah-beyazlıların gruplarda eşleşebileceği muhtemel rakipler Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid (İspanya), Bayern Münih, Leipzig, Borussia Dortmund (Almanya), Chelsea, Tottenham, Manchester City, Manchester United (İngiltere), Juventus, Roma (İtalya), Benfica, Porto (Portekiz), Monaco, Paris Saint-Germain (Fransa), Spartak Moskova (Rusya), Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Anderlecht (Belçika), Feyenoord (Hollanda) ve Basel (İsviçre) oldu.

Gruplarda yer alacak kalan 10 ekip ise Medipol Başakşehir'in de mücadele edeceği haziran ayında başlayacak elemelerin ardından netleşecek. Beşiktaş'ın hangi torbada yer alacağı, elemelerde alınacak sonuçlara göre belli olacak.



 


Yorumlar