Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Jorge Jesus Fenerbahçe'nin teknik direktörülüğünde resmen ayrıldı!

Jorge Jesus Fenerbahçe'nin teknik direktörülüğünde resmen ayrıldı! Ziraat Türkiye Kupası zaferinin ardından Jorge Jesus resmen ayrıldı, "Bu bir veda. Artık Fenerbahçe'nin teknik direktörü değilim. Başkanımıza, Fenerbahçe taraftarlarına ve Türk halkına teşekkür ederim" dedi.

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2023 00:20

Jorge Jesus Fenerbahçe'nin teknik direktörülüğünde resmen ayrıldı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, sarı-lacivertlilerin Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olmasının ardından veda açıklaması yaptı. Portekizli teknik direktör kararını canlı yayında duyurdu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kariyerinin 20. kupasını kazandı. Jesus, Sporting, Benfica, Flamengo ve Al Hilal'den sonra sarı-lacivertli takımla da kupa kaldırmayı başardı. Basın toplantısında veda eden Portekizli hoca, "Finali güzel bitirdik, kupayı kazandık. Hem Fenerbahçe tarihinde hem benim kariyerimde hem de oyuncuların kariyerinde bu kupa önemli oldu. Başkanımıza teşekkür ederim. Bana Türkiye'de çalışma fırsatı sundu. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, bana hep sevgi gösterdiler. Bu bir veda. Artık Fenerbahçe'nin teknik direktörü değilim. Başkanımıza kararımı daha önce söylemiştim. Türkiye'de derin bir trajedi yaşandı. Türk halkına derin sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Umarım bir gün yeniden görüşürüz" dedi.

Jorge Jesus, "Bu kararı alalı bir süre oldu. Burada çalışmayı istemiyorum gibi bir durum değil. Türk halkı bana hep sevgi gösterdi. Türkiye'yi seviyorum. Şu anda bir karar almadım geleceğimle ilgili, bekleyeceğim" diye konuştu.

Jorge Jesus ayrılma kararına dair şu şekilde devam etti: "Pişmanlık değil ama keşkeler var. Bir sezon içinde üç farklı hazırlık dönemi vardı. Bir sezon başı, ikincisi Dünya Kupası, üçüncü de maalesef deprem felaketi sonrası oldu. Bazı maçlar sahada oynanmadan kazanıldı. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Ben de mükemmel değilim."

 

 

Yorumlar