Anasayfa /  Magazin

Jessıe Reyez ve Demı Lovato'dan yeni single

GRAMMY Adayı/JUNO ödüllü şarkıcı-söz yazarı Jessie Reyez’in Miguel'in de yer aldığı yeni single'ı "JEANS", UMG etiketiyle yayınlandı. "GRAMMY adayı, aktör ve New York Times'ın en çok satan yazarı Demi Lovato, 2015'in hit single'ı "Confident"ın rock versiyonunu UMG etiketiyle yayınladı

Abone ol
Abone ol 18 Ağustos 2023 21:05

JESSIE REYEZ VE DEMI LOVATO'DAN YEPYENİ ÇIKIŞLAR

JESSIE REYEZ (FEAT. MIGUEL) "JEANS"

GRAMMY Adayı/JUNO ödüllü şarkıcı-söz yazarı Jessie Reyez’in Miguel'in de yer aldığı yeni single'ı "JEANS", UMG etiketiyle yayınlandı. "JEANS", Jessie'nin geçen yıl yayınladığı ve büyük beğeni toplayan ikinci albümü YESSIE'yi hatırlatan bir şarkı. Şarkı, Jessie ve Miguel'in beraber yer aldığı resmi bir müzik videosuyla birlikte tüm platformlarda yerini aldı.

Jessie, geçtiğimiz yıl 3 milyardan fazla küresel sanatçı akışı elde etti ve "MUTUAL FRIEND" şarkısı The New York Times dergisinde 2022'nin en iyi şarkılarından biri olarak seçildi. Ayrıca Jessie, kendi şiirlerinden oluşan ‘Words of a Goat Princess’ adlı ilk kitabını bu Ekim ayında yayımlayacak.

Jessie Reyez'in “Jeans” çıkışını dijital platformlardan dinleyip satın almak için

 

DEMI LOVATO "CONFIDENT (ROCK VERSION)” 

GRAMMY adayı, aktör ve New York Times'ın en çok satan yazarı Demi Lovato, 2015'in hit single'ı "Confident"ın rock versiyonunu UMG etiketiyle yayınladı. "Confident (Rock Version)", 15 Eylül'de çıkacak olan ve dünya çapında hit olmuş şarkıların rock versiyonlarının yer aldığı ‘REVAMPED’ albümünde yer alacak.

Demi geçtiğimiz yıl 50,000'den fazla biletin satıldığı Güney Amerika arena turnesine ve ayrıca New York, Los Angeles ve Chicago'da kapalı gişe gösterilerin yapıldığı Kuzey Amerika turnesine çıktı. Demi Lovato, sahne performanslarına ve yeni proje çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Demi Lovato'nun “Confident (Rock Version)” çıkışını dijital platformlardan dinleyip satın almak için

 

 

 

Yorumlar