Anasayfa /  Foto Galeri

Jeep’ten Renegade ve Compass e-Hybrid’e özel faiz oranlarıyla kampanya

Jeep, yüksek performans ve sürüş keyfinden ödün vermeden, çevre dostu modellerini dünya yollarıyla buluşturmayı sürdürüyor. Türkiye’de tamamen hibrit ürün gamına sahip olan ilk ve tek SUV markası olan Jeep®, Renegade ve Compass modellerini eylül ayında geçerli olacak özel avantajlarla satışa sunuyor.

Jeep’ten Renegade ve Compass e-Hybrid’e özel faiz oranlarıyla kampanya - Sayfa 1

Jeep, en çevreci SUV markası olma iddiasıyla 2030 yılına kadar sıfır emisyona ulaşmayı hedefliyor. Bu strateji doğrultusunda Renegade ve Compass E-hybrid motor seçenekleriyle elektrifikasyon yolculuğuna devam ediyor. 

Jeep’ten Renegade ve Compass e-Hybrid’e özel faiz oranlarıyla kampanya - Sayfa 2

Jeep, yüksek performans ve sürüş keyfinden ödün vermeden, çevre dostu modellerini dünya yollarıyla buluşturmayı sürdürüyor. Türkiye’de tamamen hibrit ürün gamına sahip olan ilk ve tek SUV markası olan Jeep, Renegade ve Compass modellerini eylül ayında geçerli olacak özel avantajlarla satışa sunuyor.

Jeep’ten Renegade ve Compass e-Hybrid’e özel faiz oranlarıyla kampanya - Sayfa 3

Jeep, Türkiye'de tamamen hibrit ürün gamına sahip ilk ve tek marka olarak, SUV severlere arazi kabiliyetini yüksek performans ve sürüş keyfinden ödün vermeden çevre dostu sürüş deneyimini herkes için ulaşılabilir kılmayı amaçlıyor. 

Jeep’ten Renegade ve Compass e-Hybrid’e özel faiz oranlarıyla kampanya - Sayfa 4

Ülkemizde Renegade ile Compass’ın tamamen hibrit motor seçenekleriyle donatılan versiyonlarını buluşturan marka, 2030 yılına kadar sıfır emisyon elektrifikasyon stratejisiyle en çevreci SUV markası olma yolunda hızla ilerliyor. Marka, önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği tüm modelleriyle bu önemli stratejisini genişletmeyi planlıyor.