Anasayfa /  Güncel

Jandarma Asayiş Terör örgütü PKK'ya “Kıran Operasyonu” ile nefes aldırmıyor! video izle

Jandarma Asayiş Terör örgütü PKK'ya “Kıran Operasyonu” ile nefes aldırmıyor! Hakkari, Van ve Şırnak illerinde terör örgütü PKK’ya yönelik “Kıran" adı verilen operasyon başlatıldı. Hakkari, Van ve Şırnak İl Komutanlıklarının ortak katılımı ile gerçekleştirilen ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’in bizzat Hakkari’den sevk ve idare ettiği "Kıran Operasyonu" başladı.

Abone ol
Abone ol 20 Ağustos 2019 00:30

Jandarma Asayiş Terör örgütü PKK'ya “Kıran Operasyonu” ile nefes aldırmıyor! Hakkari, Van ve Şırnak illerinde terör örgütü PKK’ya yönelik “Kıran" adı verilen operasyon başlatıldı. Hakkari, Van ve Şırnak İl Komutanlıklarının ortak katılımı ile gerçekleştirilen ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’in bizzat Hakkari’den sevk ve idare ettiği "Kıran Operasyonu" başladı.

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş’ın operasyon komutanı olarak katıldığı operasyonda, Hakkâri ilinde Tuğgeneral Nuri Öztürk, Van ilinde Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Şırnak ilinde ise Albay Tahsin Saruhan arazide operasyon komutanı olarak görev yapacak.


Yorumlar