Anasayfa /  Foto Galeri

İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy isyanı! Artık böyle programlar yapmasın!

Bülent Ersoy ile sunduğu ‘Benzemez Kimse Bize’ isimli müzik programı iki haftada yayından kaldırılan Mustafa Keser, kapris yaptığını iddia ettiği usta sanatçıyı hedef alan açıklamalar yaptı. Aynı şekilde geçtiğimiz yıllarda Diva ile programı sadece dört hafta yayınlanan İzzet Yıldızhan, "Mustafa Keser'den daha sabırlı çıktım" dedi.

İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy isyanı! Artık böyle programlar yapmasın! - Sayfa 1

Önceki gün iş toplantısı için geldiği Zorlu AVM çıkışında objektiflere takılan şarkıcı İzzet Yıldızhan, magazin gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy isyanı! Artık böyle programlar yapmasın! - Sayfa 2

Sevenlerine TV programı müjdesi veren 58 yaşındaki türkücü, detay vermekten kaçındı. Çocuklarıyla ilgili de "Çocuklarım hayatın zorluklarını öğrensinler istiyorum. Zaten zor bir hayatları yok. Biz geçmişte bunun savaşını güzel verdik çok şükür, maksadımız onlara kolay bir hayat sunabilmekti. En altta da çalışsınlar her detayı görsünler istedim, çocuklarımda bu konuda sitem edecek çocuklar değiller" dedi.

İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy isyanı! Artık böyle programlar yapmasın! - Sayfa 3

"MUSTAFA KESER'DEN DAHA SABIRLI ÇIKTIM" 
Geçmiş yıllarda Bülent Ersoy ile yaptığı program dört hafta sonra yayından kaldırılan İzzet Yıldızhan, sonrasında sert ifadeler kullanmıştı. Benzer olay geçtiğimiz günlerde Mustafa Keser tarafında yaşanmış ve Diva ile yaptığı program iki hafta sonra yayından kaldırıldı.

İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy isyanı! Artık böyle programlar yapmasın! - Sayfa 4

Mustafa Keser'in durumu sorulduğunda ünlü şarkıcı şunları söyledi:
"Ben Mustafa (Keser) abiden daha sabırlı çıktım. Ben dört hafta dayanabilmiştim, kendisi iki hafta dayanabildi. Bülent Hanım'ın artık böyle programlar yapmaması lazım, bu tarz programlarda olmak yerine daha çok sağlığına dikkat etmesi lazım. Bu tarz sanatçılarımızın, artık kendilerini koruması ve sağlıklarına dikkat etmeleri gerekir. Benim böyle bir rahatsızlığım olsa, tüm samimiyetimle söylüyorum bu tarz işlerin içinde yer almam. Bu zorluğun, bu hengamenin içine kendimi sokmam...