Anasayfa /  Foto Galeri

İzmir'de dehşet! Sevgilisini beyzbol sopasıyla öldüresi darp etti! Sebebi ise...

İzmir'de bir kadın, sosyal medyada bir arkadaşının fotoğrafını beğendiği için sevgilisi Berk Öcalan'ın beyzbol sopalı saldırısına uğradı.

İzmir'de dehşet! Sevgilisini beyzbol sopasıyla öldüresi darp etti! Sebebi ise... - Sayfa 1

İzmir'de sevgilisi Zeynep Ç.'nin sosyal medya hesabından bir arkadaşının fotoğrafını beğenmesine kızan Berk Öcalan, beyzbol sopasıyla genç kadını saatlerce acımasızca dövdü. Genç kızın anlattıkları kan dondurdu.

İzmir'de dehşet! Sevgilisini beyzbol sopasıyla öldüresi darp etti! Sebebi ise... - Sayfa 2

İzmir'de kan donduran bir kadına şiddet vakası daha... Sevgilisi Zeynep Ç.'nin sosyal medya hesabından bir arkadaşının fotoğrafını beğenmesine kızan Berk Öcalan, beyzbol sopasıyla genç kadını saatlerce acımasızca darp etti. Yaşadığı dehşet anlarını anlatan Zeynep Ç., "Beyzbol sopasıyla bacaklarıma, göğsüme, koluma vurdu. Kolum kırıldı. Telefonumu aldı, kapıyı üzerime kilitledi. Berk ertesi gün içki şişesini bulamayınca bana yine vurdu" dedi.

İzmir'de dehşet! Sevgilisini beyzbol sopasıyla öldüresi darp etti! Sebebi ise... - Sayfa 3

İstanbul’dan 4 yıl önce İzmir’e taşınan Zeynep Ç. (24), bir kahve dükkânında barista olarak çalışmaya başladı. Aynı işyerinde çalışan Berk Öcalan’la arkadaş oldu. İkisi aynı eve taşındı. 23 Mart gecesi Zeynep Ç. sosyal medya hesabından bir arkadaşının fotoğrafını beğenince ikili arasında tartışma çıktı.

İzmir'de dehşet! Sevgilisini beyzbol sopasıyla öldüresi darp etti! Sebebi ise... - Sayfa 4

Zeynep Ç.’nin iddiasına göre kıskançlık krizine giren Berk Öcalan eline geçirdiği beyzbol sopasıyla genç kadını 4 saat boyunca darp etti. Ertesi gün polise sığınan Zeynep Ç. yaşadıklarını şöyle anlattı: