Anasayfa /  Yerel

İzmir'de sular neden kesildi? (Buca, Karabağlar ve Gaziemir'de sular ne zaman gelecek?)

Geçtiğimiz günlerde İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir'de yaşayan vatandaşları su kesintisi konusunda uyarmıştı. Buca, Karabağlar ve Gaziemir başta olmak üzere su kesintileri bölge bölge başladı. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek?

Abone ol
Abone ol 16 Mayıs 2017 15:09

İzmir'de su kesintisi bölge halkını isyan etirdi. 3 günlük su kesintisi nedeniyle İzmirli vatandaşlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Yapılan açıklamalara göre, İzmir'in Karabağlar, Gaziemir ve Buca ilçelerinde 3 gün boyunca su kesintisi uygulanacak. Peki Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek?

İZSU Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Tahtalı Barajı ile Görece Arıtma Tesisi arasında bulunan 2.2 metre çapındaki ana isale hattında (Şaşal Mahallesi noktasında) 14 Mayıs 2017 tarihinde akşam saatlerinde arıza meydana geldi. Arızanın tamiri için hattaki suyu boşaltan İZSU ekipleri çalışmalara başlarken, Buca'nın tamamına, Sarnıç hariç Gaziemir'in tamamına ve Karabağlar'ın bir bölümüne 14 Mayıs saat 23.30 ile 17 Mayıs saat 23.30 arasında su verilemeyeceği bildirildi.

İşte su kesintisinden etkilenen bölgeler;


Etiketler Karabağlar Gaziemir
Yorumlar