Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı yapacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerine personel alımları devam ediyor. Güvenlik görevlisi alımında lise mezunu olmak gerekli olacak. 35 kişilik kadroya alımlar ne zaman yapılacak ve başvuru şartları nedir?

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2020 23:27

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR Müdürlüğü tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı İzenerji 35 güvenlik görevlisi alımı yapacak. Buna göre adaylar lise mezunu olması gerekli olacak.İşte başvuru şartları;

Kamu kurumu dışı işçi alım ilanına göre İzenerji İnsan Kaynakları Bakım ve Onarım ve Turizm A.Ş. İŞKUR üzerinden açıklanan ilana göre özel güvenlik kadrosundaki alımlarda 35 kişi istihdam edilecek. Adayların 1 yıl iş tecrübesine sahip olması gerekiyor. Adaylar geçici süreli istihdam edilecekler.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını izenerji.com.tr adresi üzerinden yer alan cv bankası üzerinden yapabilecekler. Başvurular 28 Şubat 2020 tarihinden itibaren başlayacak ve 2 Mart 2020 tarihinde son bulacak. Başvuru yapan adaylardan sadece uygun görülenler çağrılacak. Başvuru şartları neler?

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların orta okul, lise mezunu olması, 1 yıl deneyime sahip olması, Çalışma yeri olarak Fuar İzmir'de görevlendirilecekler. Vardiyalı çalışma esaslarına göre istihdam sağlanacak. 7 gün esasına göre görev verilecek. Erkek adayların askerliğini yapmış olması, Özel güvenlik kimlik kartına sahip olması, İzmir ve çevre illerinde ikamet etmesi, Silahlı ÖGG adayların orta okul mezunu olmaları yeterli olacak. Silahlı ÖGG sertifikası ile başvuru yapacaklar için lise mezunu olmak gerekmektedir.

 

Yorumlar