Anasayfa /  Politika /  İyi parti

İYİ Partili vekilden milli piyango vurgusu

İYİ Parti milletvekili Fahrettin Yokuş, bütçe görüşmeleri esnasında "Vatandaş umudu; ganyan, spor toto, milli piyangoda arıyor" dedi.

Abone ol
Abone ol 18 Aralık 2018 21:42

Devlet destekli kumara bir yorum da İYİ Parti milletvekili Fahrettin Yokuş'tan geldi. TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında söz alan Yokuş, "Milletin tek umudu milli piyangodur, büyük çekilişte verilecek rakam 70 milyon lira." şeklinde konuştu.

Faiz giderlerinin 117 milyar liraya çıktığı 2018 bütçesine ilişkin olumsuz değerlendirmeler sürerken, İYİ Partili vekil vatandaşın ganyan, spor toto, milli piyango gibi gibi şans oyunlarına olan ilgisine dikkat çekti.Milli Gazete'nin geçtiğimiz pazar günkü sayısında "Kuşatma" başlığıyla manşete çektiği ve vatandaşların milli piyango bileti alabilmek için saatlerce kuyrukta beklediği tablo, TBMM bütçe görüşmelerinde de gündeme geldi.

2019'un ülke için zor geçeceğini ve milletin önümüzdeki yıla ümitsiz gireceğini ifade eden Fahrettin Yokuş, Eminönü’nde bilet almak için kuyruğa giren binlerce vatandaşın motivasyonunu bu şekilde ortaya koydu.


Yorumlar