Anasayfa /  Politika

İYİ Parti lideri Akşener'den Cumhurbaşkanı adayı açıklaması!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday gösterilmesi planlanan isim için, "13. Cumhurbaşkanı, bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanı Altılı Masanın önerdiği isim olacak. Hiç merak etmeyin, çok az kaldı" ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2022 21:30

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Instagram hesabından bir video mesaj yayımladı.

Akşener, paylaştığı videoda şunları kaydetti:

"Sevgili gençler, değerli takipçilerim. Cumhurbaşkanlığı seçimine dair görüşlerinizi içeren 1500’ü aşkın mailiniz bize ulaştı. Gençlik politikalarından arkadaşlarımız tek tek okudular. Bazılarına ben baktım, bakmaya devam ediyorum.
Endişelerinizi anlıyorum, mesajını aldım. Şundan emin olun, bunu bir söz olarak kabul edin. 13. Cumhurbaşkanı, bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanı Altılı Masanın önerdiği isim olacak. Hiç merak etmeyin, çok az kaldı."

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener arasında 27 Aralık akşamı Ankara’da yapılan baş başa görüştü. Görüşme sonrası ilk açıklama Meral Akşener’den geldi. Meral Akşener, görüşmede İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aldığı ceza ardından CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan sorunun ele alındığını söyledi.

Yorumlar