Anasayfa /  Foto Galeri

İyi Parti eski Milletvekili Aytun Çıray, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti.

İyi Parti İzmir eski Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Zafer Partisi Genel Merkezi’nde Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı ziyaret etti.

İyi Parti eski Milletvekili Aytun Çıray, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti. - Sayfa 1

İyi Parti İzmir eski Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Zafer Partisi Genel Merkezi’nde Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı ziyaret etti.

Görüşme sonrası Aytun Çıray, Ümit Özdağ görüşme ile ilgil açıklamalarda bulundular.

İyi Parti eski Milletvekili Aytun Çıray, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti. - Sayfa 2

Prof. Dr. Ümit Özdağ: 

Türkiye siyaseti ile ilgili genel bir değerlendirme yaptık. Çok da yararlandım. Kendisine bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonra benzer değerlendirmeleri yapmaya devam edeceğiz ama özel olarak yerel seçimlere çok odaklanmadık. Daha genel Türkiye siyasetini ve bölgedeki gelişmeleri değerlendirdik.

İyi Parti eski Milletvekili Aytun Çıray, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti. - Sayfa 3

Dr. Aytun Çıray: 

(Gelen soru üzerine) Benim açıklamalarımdan sonra bunun hayata geçirilmesi zorlaşmıştır. Siyasette bir şey vardır, önce şunu söyleyeyim; Sayın Genel Başkanın daveti, istişare etmemiz için imkan yaratması sebebiyle kendisine teşekkür ederim. Gerçekten çok yararlı bir görüşme oldu. Görüştüğümüz; Türkiye’nin istikbali konuları olmuştur. Muhtemelen ortaya çıkacak yeni anayasa, ona karşı nasıl bir tutum alınacağı ile birlikte biraz daha her şeyin aydınlanmasını bekleme noktasında düşündük. Özetle söylemek gerekirse; ikbal yerine hep istikbali konuştuk. Türkiye’nin istikbalini konuştuk. Çok teşekkür ederim kendisine. Çok yararlandım. İnşallah bundan sonra devam eder.