Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Türk siyasetinin önemli isimlerinden Fatma Girik paylaşımları

Bugün hayatını kaybeden Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Fatma Girik için, siyasiler başsağlığı mesajı paylaştı. İşte siyaset dünyasından Fatma Girik paylaşımları

İşte Türk siyasetinin önemli isimlerinden Fatma Girik paylaşımları - Sayfa 1

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 79 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik için başsağlığı mesajı paylaştı. İşte o paylaşımlar...

İşte Türk siyasetinin önemli isimlerinden Fatma Girik paylaşımları - Sayfa 2

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TBMM Başkanı Şentop, Twitter'daki hesabından Girik'in fotoğrafını paylaşarak, "Sinemamızın unutulmaz filmlerinin büyük oyuncusu Fatma Girik'e Allah'tan rahmet diliyorum. Sinemamızın, sevenlerinin ve ailesinin başı sağolsun." dedi.

İşte Türk siyasetinin önemli isimlerinden Fatma Girik paylaşımları - Sayfa 3

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu ise, Twitter hesabından, hastanede tedavisi sırasında ziyaret ettiği Fatma Girik ile olan fotoğrafını paylaşarak, "Sanat ve siyaset dünyamızın usta ismi Fatma Girik’in vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Topluma ayna tutan eserleriyle ve siyasetteki duruşuyla gönüllerde taht kuran Şişli eski belediye başkanımız Fatma Girik’e Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun" ifadesini kullandı.

İşte Türk siyasetinin önemli isimlerinden Fatma Girik paylaşımları - Sayfa 4

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabından, "Sinemanın unutulmaz isimlerinden Fatma Girik'in vefat haberini üzülerek öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum" mesajını paylaştı.