Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Neymar'ın yeni sevgilisi !

Paris Saint-Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar'ın yeni sevgilisi Natalia Barulich ile tanışma hikayesi ortaya çıktı. Şubat ayında birlikteliklerini duyuran çiftin 28 yaşındaki yıldızın gündemden düşmeyen ve tutumsuz olarak eleştirilen partilerinden birinde tanıştığı iddia edildi.

İşte Neymar'ın yeni sevgilisi ! - Sayfa 1

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar'ın yeni sevgilisi Natalia Barulich ile tanışma hikayesi ortaya çıktı. Şubat ayında birlikteliklerini duyuran çiftin 28 yaşındaki yıldızın gündemden düşmeyen ve tutumsuz olarak eleştirilen partilerinden birinde tanıştığı konuşuluyor.

İşte Neymar'ın yeni sevgilisi ! - Sayfa 2

Küba asıllı Hırvat model, Neymar'ın düzenlediği doğum gününden sonra Instagram'dan Brezilyalı yıldız ile fotoğraf paylaşmış ve "Nasıl bir olağanüstü yetenek olduğunu herkes biliyor. Ancak keşke kalbinin içinde ne kadar gerçek ve güzel olduğunu da görselerdi. Tüm saygıma ve onuruma sahipsin bebeğim" diyerek kalp ve öpücük emojisi kullanmıştı.

İşte Neymar'ın yeni sevgilisi ! - Sayfa 3

Son dönemde popülerliğini yükselten model Natalia, geçtiğimiz yıllarda Grammy sahibi Latin şarkıcı Maluma ile birlikteydi.

İşte Neymar'ın yeni sevgilisi ! - Sayfa 4

28 yaşındaki model dünyaca ünlü moda dergisi GQ dergisine kapak olduktan sonra tüm dikkatleri üzerinde topladı.