Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Maradona'nın ölmeden önceki son anları !

Maradona'nın ölümünde ihmal var mı? Maradona nasıl öldü? Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona'nın ölümüyle yasa boğulan Arjantin halkı sokaklara akın ederken basın da efsanenin hayattaki son gününe dair detayları haberleştirdi

İşte Maradona'nın ölmeden önceki son anları ! - Sayfa 1

Arjantin'de halk, dün hayatını kaybeden efsane futbolcu Diego Armando Maradona'ya veda etti. Arjantin basını da efsane futbolcunun son gününe dair detayları paylaştı. 

İşte Maradona'nın ölmeden önceki son anları ! - Sayfa 2

Tigre'deki evinde kahvaltının ardından dinlenmek için öğle uykusuna yatan Arjantinli efsanenin ilaçlara tepki vermediği ve tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

İşte Maradona'nın ölmeden önceki son anları ! - Sayfa 3

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilen Diego Armando Maradona'nın vefatı tüm spor kamuoyunu yasa boğarken, Arjantinli efsanenin son gününe ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı.

İşte Maradona'nın ölmeden önceki son anları ! - Sayfa 4

Arjantin basınında yer alan haberlere göre 60 yaşında hayata veda eden ünlü ismin, beyin ameliyatının ardından dinlenmeye çekildiği Tigre'deki evinde çarşamba sabahı normal günlerden daha erken uyandığı bildirildi.