Anasayfa /  Foto Galeri

İşte en masum, saf ve iyi niyetli kalbi olan burçlar!

Astroloji insan kişiliğinin karmaşık yapısı hakkında ipuçları verir. En masum burç hangisidir? diye merak ediyorsanız haberimizi okumadan geçmeyin

İşte en masum, saf ve iyi niyetli kalbi olan burçlar! - Sayfa 1

Hayatımızdaki insanları tanımak için astrolojinin ipuçlarından faydalanabilirsiniz. Bazı insanlar çocuksu kalbiyle her zaman masum ve hassas olurlar. Yaşları ne olursa olsun masum ve iyi olmayı asla bırakmayan bu kişiler oldukça hassas olur. Peki, astrolojide en masum burç hangisidir? 

İşte en masum, saf ve iyi niyetli kalbi olan burçlar! - Sayfa 2

Koç burçlarının bu listede olması şaşırtabilir. Koç burçları inatçı olur ve duygularıyla hareket eder. Bu özelliklerinin yanında koç burçlarının oldukça saf bir kalbi vardır ve düşünceleri her zaman masumdur.

Bazen saf ve çocuksu olabilen koç burçları, hayatta sadece istediklerini harekete geçirmek için çabalar. Konu dünyanın halleriyle uğraşmaya gelince onlar gerçekten masum davranır. Herkesin iyi ve mutlu olması için elinden geleni yapar.

İşte en masum, saf ve iyi niyetli kalbi olan burçlar! - Sayfa 3

YENGEÇ BURCU 

Yengeç burçları astrolojide en duygusal burçlar arasında yer alır. Bu sebeple son derece masum ve hassas davranırlar. Yengeç burçları, sevgiye ve duygulara her şeyin üzerinden değer verir.

Yengeç burçları asla insanlara ihanet etmez. Her zaman empati duygusuyla hareket ederler. Çevrelerindeki insanları kırmak ve üzmezler. Yengeç burçları hayatın her zaman iyi yönlerini görerek hareket eder. Pozitif yönleri görerek yaşamayı seçen yengeç burçları, tüm olumsuzlukları görmezden gelebilir.

İşte en masum, saf ve iyi niyetli kalbi olan burçlar! - Sayfa 4

BAŞAK BURCU 


Başak burçları küçük bir karıncayı bile incitmeyi asla aklından geçirmez. Kendi ahlakları konusunda çok katıdırlar ve insanların her zaman en iyi niyete sahip olduklarına inanırlar.

Başak burçları, çevresindeki kişilere her zaman kibar ve masum davranır. Hayatın kurallarına isyan etmeden uyarlar. Kendi çizdikleri yolda kimseye zarar vermeden ilerlerler. Başak burçları çevresindeki insanların yardımına her zaman koşar. Asla onlara karşı duyarsız davranmaz.