Anasayfa /  Foto Galeri

İşte dizilerde "Uzak Dur Benden" Dedirten Evlerden Irak Erkek Tipleri!

En varlıklı ve yetenekli insanlar bile bu dünyada yalnız başlarına var olamazlar. Mutlaka birilerine ihtiyaç duyarlar. "Asla yapmaz" dediğiniz şeyleri ilk yapanlar onlardır. Karda yürür izini belli etmez sözü böyleleri için biçilmiş kaftandır. Anlatılan ya da yaşanan şeyleri dillerine sakız edip rahatlıkla herkese anlatabilirler. Bire bin katıp sizi ve kendini rahatlıkla afişe eder ve bundan hiç rahatsızlık duymazlar. İşte evlerden ırak erkek tipleri...

İşte dizilerde "Uzak Dur Benden" Dedirten Evlerden Irak Erkek Tipleri! - Sayfa 1

Kadın adamı rezil de eder vezir de! Erkek kadını prenses de yapar külkedisi de; ya da hiç farkına varmadan bir bakmışsınız kötü bir cadıya dönüşmüşsünüz. “Ben prenses olarak yaşamak istiyorum” diyorsanız bu model erkeklerden uzak durun. 

İşte dizilerde "Uzak Dur Benden" Dedirten Evlerden Irak Erkek Tipleri! - Sayfa 2

Birkan Sokullu


Hayalimizdir Birkan Sokullu hemen şaşırmayın! Masumlar Apartmanı’nda dışı seni içi beni yakan cinsten olur kendileri. Han Derenoğlu da ilk başta hayallerimizi süsleyen, ışıl ışıl, yakışıklı mı yakışıklı, romantik mi romantik ideal bir erkekti.

İşte dizilerde "Uzak Dur Benden" Dedirten Evlerden Irak Erkek Tipleri! - Sayfa 3

Ama dizinin üçüncü bölümünde gerçek yüzünü göstermeye başladı. Şimdilerde ise kadınların korkulu rüyası haline geldi Han Derenoğlu. 

İşte dizilerde "Uzak Dur Benden" Dedirten Evlerden Irak Erkek Tipleri! - Sayfa 4

Çöp tolpama desen var, psikopatlık desen var, kaybetme korkusu var, üzerine bir de nur topu gibi cansız mankenimiz de oldu tam oldu. Üç sorunlu görümceyi de yabana atmalayım.

Var da var anlayacağınız. Han Derenoğlu evlerden ırak ilk erkek modeli bana göre. Bize uzak Allah’a yakın olsun.