Anasayfa /  Foto Galeri

İşte, Aralık 2022'de Netflix'te izlenebilecek en iyi ve en yeni filmler...

Popüler dizi ve film platformu Netflix, Aralık ayıyla beraber yeni takvimini açıkladı. Netflix orjinal filmleri ile Aralık ayına damgasını vuracak. İşte, Aralık 2022'de Netflix'te izlenebilecek en iyi ve en yeni filmler...

İşte, Aralık 2022'de Netflix'te izlenebilecek en iyi ve en yeni filmler... - Sayfa 1

Netflix orjinal filmleri ile Aralık ayına damgasını vuracak. Popüler dizi ve film platformu Netflix, Aralık ayıyla beraber yeni takvimini açıkladı. Yeni dizi ve filmlerle kullanıcılarını heyecana boğan Netflix bomba gibi geliyor.İşte, Aralık 2022'de Netflix'te izlenebilecek en iyi ve en yeni filmler...

İşte, Aralık 2022'de Netflix'te izlenebilecek en iyi ve en yeni filmler... - Sayfa 2

Sr. (Yayında)

Robert Downey Sr. 2021'de öldü, ancak film yapımcılığı ve gerçeküstü komedi üzerindeki etkisi unutulmaz. Yönetmen Chris Smith ve yönetici yapımcı Robert Downey Jr.'ın imzasını taşıyan bu yeni belgesel, Downey'nin filmlerini, etkilediği insanları ve ünlü oğluyla olan ilişkisini inceleyerek onun mirasını netleştirmeye çalışıyor.

İşte, Aralık 2022'de Netflix'te izlenebilecek en iyi ve en yeni filmler... - Sayfa 3

Guillermo del Toro's Pinocchio (Pinokyo-9 Aralık)

Guillermo del Toro'nun uzun süredir devam eden tutku projesi, Pinokyo'nun hikayesini 1930'ların İtalya'sında geçen yetişkinlere yönelik bir hikaye olarak yeniden tasarlıyor ve sonuç, animasyonun bir zaferi olarak selamlandı.

İşte, Aralık 2022'de Netflix'te izlenebilecek en iyi ve en yeni filmler... - Sayfa 4

Prisoners (Mahkumlar-10 Aralık)

Hugh Jackman, kızı kaçırılan bir babayı, Jake Gyllenhaal ise kızı bulmasına yardım etmekle görevlendirilen bir dedektifi oynuyor. Yönetmen Denis Villeneuve imzalı film, ayağını gazdan bir saniye bile çekmiyor.