Anasayfa /  Güncel /  Gündem

İşte 7 Ocak 2023 son 24 saatte medyana gelen depremler!

Ege'de gün boyunca arka arkaya onlarca deprem meydana geldi. Büyük bölümü Aydın, Çanakkale ve İzmir'de yaşanan depremler birkaç dakika aralıklarla devam etti. Birçoğu hissedilmemesine rağmen, fazla sayıda yaşanan sarsıntılar vatandaşlarda endişeye neden olurken son depremler hakkındaki tüm bilgiler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılmaya devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 07 Ocak 2023 23:11

Son 24 saatte onlarca depremin yaşandığı Ege bölgesi adeta beşik gibi salladı. Büyük bölümünün hissedilemeyecek kadar küçük olduğu depremlerin bir bölümü vatandaşlar tarafından hissedildi. Kuşadası’nda art arda meydana gelen depremler kısa süreli paniğe neden oldu. Kuşadası Körfezi’nde 11 dakika içinde, şehir merkezine 3-4 kilometre uzaklıkta üç deprem meydana geldi.

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER

Etiketler son depremler
Yorumlar