Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbullular dikkat! Meteoroloji saat verip uyardı! 21 şubat İstanbul hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul hava durumunu yayınladı. Buna göre İstanbul'da bugün yağış beklenmezken, havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İşte 21 Şubat İstanbul hava durumu

İstanbullular dikkat! Meteoroloji saat verip uyardı! 21 şubat İstanbul hava durumu - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul hava durumunu yayınladı. Buna göre İstanbul'da bugün yağış beklenmezken, havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve öğleden sonra rüzgarın etkili olacağı İstanbul'da Meteoroloji, sis ve pus hadiseleri konusunda vatandaşları uyardı. İşte 21 Şubat Pazartesi İstanbul hava durumu...

İstanbullular dikkat! Meteoroloji saat verip uyardı! 21 şubat İstanbul hava durumu - Sayfa 2

İstanbul'da bugün havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İstanbullular dikkat! Meteoroloji saat verip uyardı! 21 şubat İstanbul hava durumu - Sayfa 3

TÜRKİYE GENELİ BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Güney ve Kıyı Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz (Sinop dışında), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve güneydoğusu ile Balıkesir, Bursa, Çankırı, Konya, Karaman, Kayseri, Yozgat, Sivas, Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve güneydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İstanbullular dikkat! Meteoroloji saat verip uyardı! 21 şubat İstanbul hava durumu - Sayfa 4

SABAH VE ÖĞLEDEN SONRA RÜZGAR ETKİLİ OLACAK

Sabah saatleri Doğu ve Kuzeydoğu (Poyraz), öğleden sonra Güneydoğu (Keşişleme) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.