Anasayfa /  Güncel

İstanbulkart size para veriyor! hemen başvurun

Zaman zaman çıkardığı kampanyalarla ücretsiz ulaşım sağlayan ya da ücretsiz geçiş hakkı tanıyarak vatandaşın ulaşım yükünü hafifleten İstanbulkart sahiplerine bir müjdeli haber daha geldi. İStanbul kartı sahipleri yüzde 20 para iadesi alıyor.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 04 Haziran 2022 13:04

İstanbulkart sahibi vatandaşlara bir müjdeli haber daha geldi. Zaman zaman uyguladığı kampanyalarla vatandaşın yüzünü güldürmeyi başaran İstanbulkart kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Vatandaş ücretsiz geçişlerlerin yanı sıra eksta geri ödemeler de alabilecek. Peki Nasıl? İşte detaylar...

İstanbulkart sahiplerine güzel bir haber daha geldi. Ulaşımda İstanbulkart uygulamasında yer alan dijital kartını kullanan vatandaşlar için önemli bir gelişme yaşandı. Daha önce de dijital kart kampanyaları sunan İBB bu kez yeni bir kampanyasını daha ekledi ve uygulamanın yüklü olduğu telefonlara bildirim gönderdi bile. 

İBB istanbulkart uyugulaması üzerinden hali hazırda uygulamayı kullanan vatandaşlara gönderdiği bildirimlerde yeni kampanyasını duyurdu. Sıkı durun! Ödemeleiriniz yüzde 20'sini geri alabilirsiniz... Peki nasıl geri alacaksınız işte cevabı... Yeni kampanyanın detayları belli oldu. Kampanyanın duyurusu ise Ödemelerinizde yüzde 20 iade şeklinde... 

İstanbulkart yüzde 20 nakit iade kampanyası

Yeni kampanyanın ismi yüzde 20 nakit iade kampanyası olarakı duyuruldu. Evet yanlış duymadınız. İstanbulkart ile ulaşım dışı ödemelerin yüzde 20'si iade ediliyor. Peki nasıl? Dijital kartını kullanarak ulaşımda dijital kartıyla geçiş yapan kullanıcılar bu kampanyadan faydalanabiliyor. Ancak bir şart var.

Yüzde 20 nakit iadesi yapılıyor

İstanbulkart ile ulaşımdışı harcamalarınızın yüzde 20'si iade kampanyasının tek şartı  Haziran ayında ulaşımda dijital karınızı kullanmış olmanız. Haziran ayında QR kod ile geçiş yapan kullanıcılara ulaşım dışı ödemelerinde yüzde 20 nakit iadesi yapılıyor.

Kampanyanın bitiş tarihi 30.06.2022 olarak belirlendi. 

Yorumlar