Anasayfa /  Güncel

İstanbul'da trafik kilit! Yoğunluk yüzde 75’i geçti

İstanbul'da sabah saatlerinde trafikte dikkat çeken bir yoğunluk yaşanıyor. İBB Trafik Yoğunluk Haritası'na göre kentteki trafik yoğunluğu yüzde 76'ya kadar ulaştı.

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2021 09:08

İstanbul'da sabah saatlerinde trafikte dikkat çeken bir yoğunluk yaşanıyor. İBB Trafik Yoğunluk Haritası'na göre kentteki trafik yoğunluğu yüzde 76'ya kadar ulaştı.

İstanbul’da haftanın ilk iş gününde yağışında etkisiyle Trafik yoğunluğu erken saatlerden itibaren etkili olmaya başladı. Kentin bazı bölgelerinde trafik yer yer durma noktasına geldi.

İBB Trafik Yoğunluk Haritası'na göre kentteki trafik yoğunluğu saat 08.10 itibarıyla yüzde 76'ya kadar ulaştı.

Kentte trafik yoğunluğu geceden bu yana etkili olan sağanak nedeniyle de bazı bölgelerde durma noktasına geldi.

D-100 karayolu Kartal-Maltepe ile Bostancı - Göztepe kavşakları arasında, TEM otoyolu Samandıra kavşağı ile Çamlıca gişeler arasında da trafik yavaş ilerliyor.

Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu Ankara istikametinde Avcılar'da Ambarlı - Gümüşpala mevkileri arasında trafik durma noktasına gelirken tersi istikamette trafik akışı zaman zaman yavaşlıyor.


Hadımköy ve Haramidere'den TEM'e bağlantı yollarında trafikte bazı noktalarda aksamalar yaşanıyor.

TEM'de Ankara istikametinde ise Bahçeşehir - Firuzköy mevkisi arasında trafik yavaş ilerliyor.

Haliç Köprüsü'nden Okmeydanı istikametine yoğunluk artarken D-100 kara yolu Mecidiyeköy bağlantı yollarında zaman zaman yoğunluk oluştu. Beşiktaş sahil yolu Sarıyer istikametinde de trafik yoğunluğu yaşanıyor.

İBB Trafik uygulamasına göre kent geneli yoğunluk 08.30 itibarıyla yüzde 76 olarak ölçüldü.

Yorumlar