Anasayfa /  Güncel

İstanbulda sular ne zaman kesilecek? Su kesintisi ne kadar sürecek?

İstanbulda sular ne zaman kesilecek? İSKİ'nin Şahintepe-Esenyurt ana isale hattında yapacağı çalışma nedeniyle Esenyurt, Başakşehir, Avcılar, Büyükçekmece, Arnavutköy ve Çatalca ilçelerinin bazı mahallelerine 30 saat süreyle su verilemeyecek.

Abone ol
Abone ol 05 Ocak 2021 15:00

İstanbulda sular ne zaman kesilecek? Su kesintisi ne kadar sürecek? İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Şahintepe-Esenyurt ana isale hattında zorunlu olarak deplase bağlantı çalışmaları yapacak. Bu nedenle bazı ilçelerde su kesintisi yaşanacak. Esenyurt ilçesinde şu mahallelerde kesinti olacak:

"Saadetdere, Turgut Özal, Namık Kemal, Zafer, Akevler, Üçevler, Fatih, Talatpaşa, İnönü, İncirtepe, Yunus Emre Akşemsettin, Süleymaniye, Sultaniye, Yenikent, Balıkyolu, Ardıçlı, Esenkent, Aşık Veysel, Koza, Orhangazi, S. Eyyubi, Örnek, Çınar, Bağlarçeşme, Pınar, Mehter Çeşme, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahalleleri."

İstanbul'da su kesintisi ne zaman başlayacak?

Başakşehir'de, Bahçeşehir 1. ve 2. Kısıma, Avcılar’da Yeşilkent mahallesine, Büyükçekmece'de Karaağaç mahallesine, Arnavutköy’de Hadımköy, Deliklikaya, Ömerli, Yassıören, Yeşilbayır’a, Çatalca’da ise Bahsayiş mahallelerine su verilemeyecek.

Kesinti, bugün 21.00 ile 7 Ocak Perşembe günü 03.00 saatleri arasında 30 saat sürecek.

Yorumlar