Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbul'da lodos kaç gün sürecek? Meteoroloji'den uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, tam 52 il için kuvvetli fırtına uyarısı yapmıştı. Meteoroloji'nin günler öncesinden yaptığı uyarıların ardından kuvvetli rüzgar, sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da etkisi göstermeye başladı. İstanbul'da etkili olan ve hızı zaman zaman 100 kilometreyi geçen şiddetli rüzgar nedeniyle yaşanan kazalarda 4 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı. Peki İstanbul'da lodos kaç gün sürecek? Meteoroloji'den konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar.

İstanbul'da lodos kaç gün sürecek? Meteoroloji'den uyarı! - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'Vatandaşlar kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyarıldı.
meteoroloji'den yapılan açıklamada, söz konusu fırtınanın bu gece ve yarın da süreceği aktarıldı.

İstanbul'da lodos kaç gün sürecek? Meteoroloji'den uyarı! - Sayfa 2

Vatandaşlar kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyarıldı.

İstanbul'da lodos kaç gün sürecek? Meteoroloji'den uyarı! - Sayfa 3

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın bu gece ve yarın (01.12.2021 Salı) da Marmara. Ege, İç Anadolu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, yüksek kesimleri basta olmak üzere Karadeniz ile zamanla Doğu Anadolu'nun kuzeyinde batı ve güneybatı yönlerden 60-90 km/sa, yüksek kesimlerde yer yer 100 km/sa uzeri hızda esmesi beklenmektedir.

İstanbul'da lodos kaç gün sürecek? Meteoroloji'den uyarı! - Sayfa 4

Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karsı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. "