Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbul'da Elektrik Kesintisi! BEDAŞ, 2 Aralık Cumartesi günü planlanan elektrik kesintilerinin et

Bir süredir İstanbul genelinde planlı bakım ve işlemlerini gerçekleştiren BEDAŞ, 2 Aralık 2023 Cumartesi günü bu kapsamda belirlenmiş ilçe ve mahallelerde planlı elektrik kesintilerini uygulayacak.

İstanbul'da Elektrik Kesintisi! BEDAŞ, 2 Aralık Cumartesi günü planlanan elektrik kesintilerinin et - Sayfa 1

İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanan ilçeler listesi, 2 Aralık 2023 Cumartesi günü en çok araştırılan konular arasında öne çıkıyor. Vatandaşlar, elektrik kesintisi ile ilgili bilgileri arama motorlarında yoğun bir şekilde sorguluyor. Elektrikler ne zaman gelecek, kesinti süresi ne kadar olacak, İstanbul'da etkilenen ilçeler hangileri? AYEDAŞ - BEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama ekranı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

İstanbul'da Elektrik Kesintisi! BEDAŞ, 2 Aralık Cumartesi günü planlanan elektrik kesintilerinin et - Sayfa 2

AYEDAŞ'ın Anadolu Yakası'nda gerçekleştirdiği kesinti ve arıza işlemleri, BEDAŞ'ın ise Avrupa Yakası'ndaki elektrik tedarik ve arıza işleriyle ilgilenmektedir.

İstanbul Anadolu Yakası'nda planlanan elektrik kesintilerine dair güncel duyurular, AYEDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabilmektedir.

İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI

İstanbul'da Elektrik Kesintisi! BEDAŞ, 2 Aralık Cumartesi günü planlanan elektrik kesintilerinin et - Sayfa 3

BEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI

İstanbul Avrupa Yakası'nda planlanan elektrik kesintilerinin yaşanacağı ilçeler ve mahallelerin bilgilerine, www.bedas.com.tr web sitesinin ana sayfasında yer alan "Planlı Kesintiler" butonu, mobil web sitesi veya BEDAŞ'ın 186 mobil uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Planlı Elektrik Kesintileri hakkında SMS bilgilendirilmesi almak için BEDAŞ'a başvuruda bulunabilirsiniz.