Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

İstanbul'da dava dehşeti! Önce avukatı sonra dava açan kadını öldürdü

İstanbul Bakırköy'de tabanca ile yaraladığı kişinin ailesi tarafından açılan tazminat davasının geri çekilmemesi üzerine Abdullah Türkoğlu dehşet saçtı. Önce davanın avukatı Servet Bakırtaş, sonra de dava açan Öznur Tufan'ı öldürdü.

Abone ol
Abone ol 06 Temmuz 2022 18:30

Bakırköy Karlıktepe Mahallesi'ndeki hukuk bürosunda çalışan bir avukat, öğle yemeğinden döndüğü sırada bürodaki meslektaşı Servet Bakırtaş'ı yerde kanlar içinde gördü.

 Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Bakırtaş'ın silahla vurularak hayatını kaybettiğini belirledi.

Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis olaydan kısa bir süre sonra Büyükçekmece'de Spotçular Çarşısı'nda Öznur Tufan, isimli bir kadının öldürüldüğü ihbarını aldı.

 Yapılan araştırmada her iki olayın failinin de Abdullah Türkoğlu, olduğu tespit edildi. Polis ekiplerince yapılan araştırmada şüpheli Türkoğlu, kısa sürede gözaltına alındı.

Abdullah Türkoğlu'nun yaraladığı kişinin ailesi tarafından açılan tazminat davasının geri çekilmemesi üzerine dehşet saçtığı iddia edildi. 

Yorumlar