Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İstanbul İSPER en az ilkokul mezunu KPSS'siz 106 kamu personeli alıyor

İstanbul'dada hizmet veren Personel Yönetim A.Ş. bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda kamu personeli alacak. İşte şartlar ve detaylar.

Abone ol
Abone ol 03 Şubat 2020 17:16

İŞKUR Kurum dışı ilanları üzerinde yeni ilanlar yayımlandı. İstanbul Personel Yönetim A.Ş. büyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alımı yapacağını bildirdi. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere İSPER personel alımı ilanı hakkında detayları aktaracağız.

EN AZ İLKOKUL MEZUNU ALIM YAPILACAK!

İSPER yayımladığı personel alımı ilanı için en az ilkokul mezunu alım yapılacağını bildirdi. Bu bağlamda alımlar, aşağıdaki kadrolar için yapılacaktır.

İlkokul Mezunu 8 Aşçı,
Ön Lisans mezunu 21 Çocuk Gelişim ve Eğitimi Elemanı,
Lisans Mezunu, 1 Gıda Mühendisi, 1 Koordinatör, 42 Okul Öncesi Öğretmen,
Yükseklisans Mezunu 3 Proje Yöneticisi,
Lisans mezunu 20 Psikolog, 5 Psikolojik Danışman, 5 Sosyal Hizmet uzmanı ( Sosyal Çalışmacı )

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İSPER alım yapacağı personel kadroları için adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az ilkokul mezunu olmakla birlikte Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak ve alım yapılacak alanda ilgili belgeye sahip olmak, Herhangi bir seyehat engeli olmamak, gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İSPER personel alımı ilanı İŞKUR üzerinde 03 Şubat 2020 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına başlamıştır. Bu yönde başvurular en geç 05 Şubat 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular basvuru@isper.istanbul adresi üzerinden yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ: media.iskur.gov.tr/36535/istanbul-personel-yonetim-a-s-05-02-2020.pdf

Yorumlar