Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbul doluya hazır: Kapalı otoparklar doldu, arabalar kilim ve naylonla korumaya alındı

İstanbul doluya hazır: Kapalı otoparklar doldu, arabalar kilim ve naylonla korumaya alındı - Sayfa 1

İstanbul'da 27 Temmuz'da yaşanan dolu yağışı nedeniyle birçok araçta ağır hasar oluşmuştu. İstanbullular meteoroloji ve sigorta şirketlerinden gelen uyarılar üzerine önlem almaya başladı. İlk önlem kapalı otoparklar oldu. Ancak kapalı otoparklar kısa sürede dolunca çaresiz kalan vatandaş araçlarını korumak için kilim, çarşaf, karton ve naylon gibi malzemelerle araçlarını adeta paketleyerek doluya karşı önlem aldı...

İstanbul doluya hazır: Kapalı otoparklar doldu, arabalar kilim ve naylonla korumaya alındı - Sayfa 2

İstanbul'da beklenen kuvvetli yağış öncesi vatandaşlar dolu ihtimaline karşı araçlarını karton, kilim ve kumaşlarla korumaya çalışırken, Kadıköy’de de oto galericiler ilginç yöntemlerle önlem aldı. Üsküdar'da kapalı otoparkla yoğun talep olduğu görüldü. İstanbul'da Temmuz ayında yaşanan dolu nedeniyle çok sayıda araç hasar görmüştü.

İstanbul doluya hazır: Kapalı otoparklar doldu, arabalar kilim ve naylonla korumaya alındı - Sayfa 3

OTOPARKLAR DOLDU Otomobillerini bugün yaşanması beklenen dolu yağışından kaçırmak isteyen sürücüler Üsküdar’da kapalı otoparklara akın etti. Bu bölgede otoparklar ağzına kadar doldu hatta kapılarını da kapattı. Kapılarını kapatıp artık otomobil almayan parklardan biri de 4 katlı bu otopark. Kapıya kadar gelip "dolu" tabelasını gören İstanbullu sürücüler bir başka otopark arayışına giriyor.

İstanbul doluya hazır: Kapalı otoparklar doldu, arabalar kilim ve naylonla korumaya alındı - Sayfa 4

Otopark çalışanı Dolu yağacak dediler otopark tamamen dolu. Daha önce bu kadar yoğunluk hiç olmadı.Meteorolojinin uyarı nedeniyle otoparkımız doldu" diye konuştu.