Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbul'daki askeri helikopter kazasından ilk görüntüler

İstanbul'daki askeri helikopter kazasından ilk görüntüler - Sayfa 1

İstanbul'un Çekmeköy ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde site içine UH1 tipi askeri helikopter düştü. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Olayda 4 askeri personelin hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Olay hakkında açıklamalarda bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya daha sonra canlı yayında yaptığı açıklama ile acı haberi duyurdu ve 4 askerimizin 'şehit' olduğunu açıkladı. İşte Helikopter kazasından sonra yaşananlar ve yapılan açıklamalar....

İstanbul'daki askeri helikopter kazasından ilk görüntüler - Sayfa 2

İstanbul'un Çekmeköy ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde site içine UH1 tipi askeri helikopter düştü. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Olayda 4 askeri personelin hastaneye kaldırıldığı belirtildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından açıklama yaptı. Yerlikaya, "Çekmeköy ilçemizdeki bir site içerisine askeri helikopterimiz zorunlu iniş yaparken düştü." dedi.

İstanbul'daki askeri helikopter kazasından ilk görüntüler - Sayfa 3

Aynı ilçede geçtiğimiz Kasım ayında da bir askeri helikopter düşmüş, 5 asker şehit olmuştu.

İstanbul'daki askeri helikopter kazasından ilk görüntüler - Sayfa 4

4 YARALI ASKERİMİZ VAR Alınan ilk bilgilere göre; Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesine düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerimiz Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir.