Anasayfa /  Magazin

İsmail Küçükkaya Sedat Pekeri'in ifşa ettiği Korkmaz Karaca'ya da methiyeler düzmüş! video

İsmail Küçükkaya Sedat Pekeri'in ifşa ettiği Korkmaz Karaca'ya da methiyeler düzmüş! Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın, Avusturya'da gözaltında tutulan Sezgin Baran Korkmaz ile fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Küçükkaya'nın Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca ile de yakın ilişki içinde olduğu gözler önüne serildi. Küçükkaya, doğum gününde Korkmaz Karaca'ı öve öve bitirememiş.

Abone ol
Abone ol 28 Haziran 2021 02:03

 İsmail Küçükkaya Sedat Pekeri'in ifşa ettiği Korkmaz Karaca'ya da methiyeler düzmüş!

Sedat Peker’in ifşa ettiği Sezgin Baran Korkmaz ile fotoğrafı ortaya çıkan gazeteci İsmail Küçükkaya'nın Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca ile ilişkisi gözler önüne serildi. İsmail Küçükkaya'nın, Korkmaz Karaca'nın doğum gününü kutladığı video sosyal medyada gündeme oturdu.

Doğum günü kutlama videosunda İsmail Küçükkaya'nın arkadaşı Korkmaz Karaca'yı öve öve bitiremediği görülüyor. Gazeteci İsmail Küçükkaya, televizyon yayınında da hemen her gün Korkmaz Karaca'nın mesajlarını okuyordu.

Sezgin Baran Korkmaz ve SBK Holding ile ilişkisi gündeme gelen Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'nın, Sezgin Baran Korkmaz'ın tanıtımını da İsmail Küçükkaya'ya yaptırdığı medya kulislerinde konuşuluyor. Küçükkaya'nın Sezgin Baran Korkmaz'ın hayırseverliğini ön plana çıkardığı haberler yaptığı, Karaca'nın da bu haberleri sosyal medyada paylaştığı belirtiliyor.

 

 

Yorumlar