Anasayfa /  Magazin

İsmail Balaban'ın isteği üzerine tüm cesur pozlarını sildi

Survivor şampiyonu İsmail Balaban, annesinin 'Yılan' dediği sevgilisinden ayrıldıktan sonra programın bir başka yarışmacısı olan İlayda Şeker'le aşk yaşamaya başladı. Paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Şeker, sosyal medya hesabından cesur pozlarını sildi.

Abone ol
Abone ol 01 Kasım 2021 21:20

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'ın, yarışmadaki takım arkadaşı İlayda Şeker ile aşk yaşaması konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyadaki cesur pozlarıyla sık sık gündeme İlayda Şeker, İsmail Balaban ile aşkını ilan ettikten sonra, iddialı paylaşımlarını sildi.

İSMAİL BALABAN'IN KISKANMASI ÜZERİNE CESUR POZLARINI SİLDİĞİ İDDİASI
Magazin kulislerinde konuşulan iddialara göre İlayda Şeker'in cesur pozlarını silmesinin nedeni olarak İsmail Balaban gösteriliyor. Balaban'ın sevgilisinin profilinde yer alan görüntüleri fazla cesur bularak kıskançlık yaptığı iddia edildi. İsmail Balaban'ın ricası üzerine Şeker, profilinde bulunan iddialı fotoğrafları kaldırdı.

ANNESİNİN "YILAN" DEDİĞİ SEVGİLİSİNDEN AYRILMIŞTI
Yarışma sırasında Gamze Atakan ile nişanlı olan Balaban annesinin, "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum. Tam bir yılan. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada." sözlerinden sonra ilişkisini sonlandırdı. Nişanlısından ayrılan Balaban, diğer bir Survivor yarışmacısı İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başladı.

Etiketler İlayda Şeker
Yorumlar