Anasayfa /  Foto Galeri

İslam Memiş'ten olay yaratacak seçim kehaneti

20 Aralık 2021 tarihindeki dolardaki büyük çöküşü bilen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ekonomi yönetimindeki değişiklikleri de önceden duyurmuştu. İslam Memiş dolar, altın ve siyaset gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte İslam Memiş'in kehanetleri...

İslam Memiş'ten olay yaratacak seçim kehaneti - Sayfa 1

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, hem altın ve dolar hem de siyaset dünyasıyla ilgili bomba tahminlerde bulundu. İslam Memiş, "Mayıs’ta Hüplet Haziran’da Gümlet" başlıklı yazısında Mayıs ayı içerisinde finans piyasalarında yaşanacak büyük tezgahı anlatıp, ardından Kabine'de değişiklik ve erken seçim tahmininde bulundu. İşte İslam Memiş'in o tahminleri...

İslam Memiş'ten olay yaratacak seçim kehaneti - Sayfa 2

Nisan ayının “Mayıs’a hazırlık ayı” olduğunu sık sık belirttiğimi anımsatmak isterim. Mayıs ayında dışarıya odaklanacağımız, dış etkenlerden olumsuz yönde etkileneceğimiz, küresel fırtına ile beraber kısa vadeli bocalayabileceğimizi belirtmek isterim. Ancak size iç gelişmeler ile ilgili düşüncemi belirtmemiştim.

İslam Memiş'ten olay yaratacak seçim kehaneti - Sayfa 3

Mayıs'ta gram altın 980 lira...
Mayıs-Haziran fırtınası, beraberinde yeni fırsatlar da sunabilir. Ondan sebep iç gelişmeler, aslında yılın 3. çeyreği için bize yeni mesajlar sunacak!

İslam Memiş'ten olay yaratacak seçim kehaneti - Sayfa 4

1- Dolar/TL kurunda Mayıs’ta 15-15,50 lira aralığını öngördüğümü önceden belirttim. Hal böyle olunca altın-gümüş gibi değerli metallerin gram bazındaki yükselişte kaçınılmaz olur. Mesela gram altın 960-980 lira aralığı, gümüş gram 12-12,50 lira aralığı.