Anasayfa /  Foto Galeri

İslam Memiş'ten kritik altın uyarısı! Yatırımcıların son şansı olacak!

İslam Memiş'ten kritik altın tahimini geldi. Piyasalarda faiz kararının etkileri görülmeye devam ederken yatırımcılara seslenen Memiş o tarihi işaret etti ve 'son şans' dedi. İşte detaylar...

İslam Memiş'ten kritik altın uyarısı! Yatırımcıların son şansı olacak! - Sayfa 1

13 Eylül 2022 tarihi itibariyle gram altının satış fiyatı 1.014,67, çeyrek altının ise 1.679,00 TL. Ekim ayı yaklaşırken yatırımcılar 'Altın ve dolar ne olacak? Düşecek mi yükselecek mi?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten kritik altın tahimini geldi. Piyasalarda faiz kararının etkileri görülmeye devam ederken yatırımcılara seslenen Memiş o tarihi işaret etti ve 'son şans' dedi. 

İslam Memiş'ten kritik altın uyarısı! Yatırımcıların son şansı olacak! - Sayfa 2

Gram altın hem uyarı hem al-sat için yeni seviyeler veren İslam Memiş, Gram altın için direnç seviyesini 1020 lira olarak verdi. 950 ila 1020 arasında dalgalanan gram altının Ekim ayı içerisinde 1000 lira seviyelerine kadar sarkabileceğini söyleyen Memiş, orta ve uzun vadede yatırımcısının yüzünü güldüreceğini ifade etti.

İslam Memiş'ten kritik altın uyarısı! Yatırımcıların son şansı olacak! - Sayfa 3

"Uyarım olacak" diyen Memiş, "15 Eylül'den sonra 1000 lira altında gram altın alamayacaksınız" dedi. Memiş sözlerine şöyle devam etti:

"1000 lira altını görürseniz elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Yıl sonuna kadar 1450 lira rakamlarını beklemeye devam ediyoruz. Gram altın/TL'de asıl yükseliş daha başlamadı".